Pe adresa redactiei tvmneamt.ro, curg reclamatiile din Cartierul Valeni din Piatra- Neamt, care in campania electorala de la alegerile locale se umplea zilnic de casti si de geci galbene reflectorizante.

Dupa ce in urma cu doua zile a ajuns la noi strigatul de disperare cu privire la cainii fara stapani, care au mari sanse sa depaseasca in cativa ani numarul locuitorilor (VIDEO- CARTIERUL VĂLENI DIN PIATRA- NEAMȚ, TERORIZAT DE CÂINI AGRESIVI, FĂRĂ STĂPÂN), iata ca oamenii ne roaga sa mediatizam si problema iluminatului public, apeland la presa ca la un ultim mijloc de comunicare cu primarul Chitic, cel care zilele trecute prezenta un raport in care spunea, ”Comunicarea cu cetățenii a fost și în anul 2016 o prioritate pentru administrația pietreană.” si ca deviza sa este ”seriozitate in administratie

Loading...

Se pare insa, ca oamenii sunt de alta parere si ne roaga pe alocuri ironic, sa intermediem comunicarea cu primarul.

Va rugam, daca puteți pune în discuție cu primăria situația iluminatului public din Văleni!.

Au gândit la montajul stâlpilor iluminatul pe panouri solare cu baterie, dar bateriile nu mai fac față, iar la maximum 1 oră de funcționare se lasă un întuneric mai întuneric decât cel de afară, singura soluție pentru lumină rămânând Sfânta lună iar noi devenind niște lunatici.

Credeți că ne puteți ajuta cu un mod mai incisiv către primărie, cu lumina, cu câinii vagabonzi şi cu chiriile? Cu stimă şi speranță într-una viitor mai bun…..”, ne scrie B.P.

Publicam si acest mesaj, chiar daca stim ca o sa fim acuzati ca dezinformam si ca de fapt in Valeni curge lapte si miere si il asiguram pe primarul Chitic ca aceste reclamatii sunt cat se poate de reale, iar daca este nevoie, vom face un serial cu problemele din Valeni, pana cand cineva se va interesa si de soarta cetatenilor de acolo.

In afara de faptul ca intr-un oras care se pretinde a fi statiune turistica, in anul 2017 mai exista astfel de probleme, cum este lipsa iluminatului public sau cainii vagabonzi, constatam si ca oamenii din Valeni sunt tratati de administratie ca si cum nu ar trai in acest oras, si asta, nu de ieri de azi. In aceeasi situatie sunt si locuitorii din alte cartiere din oras.

Asadar, domnule Chitic, cetatenii din Valeni, la fel ca multi altii din Piatra- Neamt, chiar au nevoie de ”seriozitate in administratie”. Aveti ocazia sa demonstrati ca raportul prezentat in decembrie e bazat pe realitate. Vezi aici raportul primarului pe anul 2016!

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ