La fel ca in zeci de locuri din judetul Neamt, si la Alexandru cel Bun, Apaserv opreste apa zilnic. Desi compania controlata de CJ Neamt invoca diverse motive, misterul a fost lamurit de primarul Ion Rotaru: conductele Apaserv sunt ciuruite, a anuntat edilul dupa o consultare cu populatia afectata si cu reprezentanti Apaserv, care a avut loc ieri (26 ianuarie) la sediul primariei. ”Problema cea mai delicata este ca, in aceste conditii, cetatenii nu mai au apa, din cauza fisurilor de pe conducta, (traseul captare -rezervorul de acumulare din curtea primariei fiind ciuruit). Pe respectivul traseu, se pierdea foarte multa apa. De aceea, actuala conducere a Companiei Judetene Apa Serv SA, reprezentata de Bogdan Musat – director general, Andrei Pavaleanu – director tehnic, Ailenei Petrica sef zona, a discutat cu oamenii in sediul Primariei Alexandru cel Bun in prezenta mea”, transmite primarul Rotaru, dupa discutiile de la primarie.

Culmea, desi Apaserv are buget de zeci de milioane de euro din care sunt platiti cu salarii fabuloase sute de șefi, șefuleți și angajati de prin birouri, inclusiv pensionari recuperati de PSD de prin tenebrele trecutului, nu are bani sa inlocuiasca o conducta la Alexandru cel Bun. Prin urmare, primaria se vede nevoita sa suporta inlocuirea tevii ciuruite, cu bani din propriul buget, pentru a pune capat nemultumirilor cetatenilor, abonati Apaserv. ”Deoarece SC APA SERV SA nu dispunea de suma necesara, am luat hotararea sa realizam lucrarea de urgenta din bugetul primariei. Lungimea traseului fiind de 1100 m. Suma necesara este de 1,5 miliade lei vechi (…) Pe moment, este singura solutie. Mai mult, a fost adusa teava si ne-am apucat deja de sapat si montat, cu toate ca a fost foarte fring in ultimele zile. Speram ca incepand cu prima decada a lunei februarie sa finalizam lucrarea si sa intram in normal”, mai precizeaza Ion Rotaru.
Ionut CORFU
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. „Fisuri”… Fisuri sigur ca da! Fisuri in capetele celor ce conduc judetu. Nimic nou sub soare. Fisuri. De unde sa aiba bani apaserv daca banii ii da pe salariile incompetentilor? Director un specimen specialist in schimb valutar.scrie in cv lui. Mai nou tehnic alt Pavalean. Cel batran a lins toata viata dosurile politicienilor ca sa nu se dea jos de pe scaunul de director la ape. Sia semnat contracte. La cei de dreapta cu mana dreapta. la cei de stanga cu mana stanga si ochii inchisi. Asa a ramas director la apele murdare ca haznalele din Neamt. Acum ce sa vezi alt pavalean vine sa traga de la robinet de la apa serv ca direct din lac e greu da o sa ajunga el si la Apele Romane ca doar celalalt pavalean stie sa dea lustru la soseta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.