Că Ionel Arsene are comunicatori de top angajati la CJ se stie si se vede cu ochiul liber. De cand in pozele cu el a revenit Nicoleta Husaru, comunicarea presedintelui CJ Neamt, se face doar pe niste pagini de facebook. Comunicarea clasica, adica prin mail-uri sau alte metode asa cum sunt ele prevazute in manuale de comunicare, au devenit istorie. Un ultim exemplu in acest sens, este o postare de astazi pe o pagina intitulata Ionel Arsene, prin care nemtenii sunt anuntati, in caz ca nu stiau, ca au inceput sa aprecieze tot mai mult festivalurile baloanelor cu aer cald, drept urmare, presedintele CJ Neamt a avut o intalnire cu un organizator de astfel de festivaluri. Nu se spune cine e organizatorul, dar poate vom afla mai incolo.

In urma discutiilor, Arsene anunta ca este foarte posibil ca nemtenii iubitori de baloane, sa aiba marea bucurie de a vedea asa ceva si pe meleagurile nemtene. Ramane doar de gasit un loc cu clima potrivita, si cum nu este nevoie de controlori de zbor de la ROMATSA, treaba e ca si facuta.

Ionel Arsene (de la facebook citire): ”Tot mai mulți nemțeni apreciază festivalurile baloanelor cu aer cald, cum este Magia Baloanelor. Din acest motiv am luat legătura cu un organizator de astfel de festivaluri pentru a organiza și la noi în județ un eveniment de profil.

Vom identifica în perioada ce urmează o zonă propice, cu o climă potrivită pentru astfel de activități și accesibilă pentru un număr cât mai mare de vizitatori.

Prin acest festival ne dorim să completăm calendarul de evenimente al Consiliului Județean și care au menirea de a aduce bucurie unui număr cât mai mare de nemțeni și vizitatori ai județului.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Asta e sanatos la cap? Nemtenii vor festivalul baloanelor? Tare ne mai crezi prosti. Arsene si gasca lui vrea avioane dintr-astea ca sa mai poata fura niste bani. Nenorocitilor, nu ati facut nimic in judet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.