Singurul mesaj (pana acum) din partea unui parlamentar PSD dupa demisia din Parlament a deputatului Ioan Munteau, vine de la senatoarea Emilia Arcan care isi exprima regretul dupa aflarea deciziei pe care a luat-o colegul ei. Arcan afirma ca ca Ioan Munteanu a reprezentat PSD cu profesionalism in Parlament si ca acesta ramane un exemplu de politician de cariera:

Am aflat cu mare regret că domnul deputat Ioan Munteanu și-a dat demisia din Parlamentul României. Doresc să îmi exprim public deosebita apreciere pentru omul Ioan Munteanu, pentru omul politic Ioan Munteanu, cel care a reprezentat cu profesionalism Partidul Social Democrat in jud. Neamt, ca parlamentar în Camera Deputaților si lider de grup PSD, sau ca președinte al Comisiei pentru Agricultură si in multe alte functii ca parlamentar, toate acestea au făcut diferența. Îmi pare rău că nu va mai fi deputat în Camera Deputaților, pentru că formam o echipă întreagă de la care am avut multe de învățat, iar pentru mine a fost si ramâne un exemplu de politician de carieră. 
Nu pot decât să cred că gestul Domniei sale este un act de demnitate și înțelepciune, însușiri care l-au caracterizat mereu, și că toate problemele de sănătate la care face referire nu sunt decât niște episoade trecătoare”, transmite Emilia Arcan pe contul ei de facebook

Loading...

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ