Un depozit de furaje a fost incendiat intentionat noaptea trecuta (18/19 februarie) in comuna Bahna. Proprietara a avut nevoie de ingrijiri medicale. ”Luni, 18.02.2019, la ora 21:52, Dispeceratul Integrat ISU – Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență „112”, despre producerea unui incendiu la un depozit de furaje în satul Băhnișoara, comuna Bahna. La locul evenimentului s-au deplasat două echipaje de pompieri militari, cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, fiind sprijinite și de doi voluntari din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Moldoveni cu autospeciala de stingere din dotare, care au stins incendiul.î

Ca urmare a producerii incendiului, au ars construcția din lemn pe o suprafață de aproximativ 30 de metri pătrați, cca. 5 tone de lucernă și 2 metri liniari gard din lemn.

Proprietara a suferit un atac de panică, fiind preluată și transportată la spital de un echipaj medical din cadrul SAJ Neamț.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, se arata intr-un comunicat ISU Neamt.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.