Fostul sef al ISJ Neamt, Viorel Stan isi preia astazi oficial mandatul de deputat. El va depune juramantul de deputat in Parlamentul Romaniei alaturi de o alta noua deputata venita pe un loc vacant din circumscriptia Ilfov.

Comisiile de validare se vor intruni luni pentru a intocmi rapoartele de validare a mandatelor celor doi, acestea urmand sa fie votate marti de plenul Camerei Deputatilor.

Loading...

„Merg în Parlamentul României cu emoţia firească a unui asemenea pas. Le mulţumesc nemţenilor care au votat lista de candidaţi pe care am fost şi eu şi îi asigur pe toţi locuitorii judeţului că nu îi voi dezamăgi, că voi face tot ce stă în puterile mele să reprezint cu cinste şi cu eficienţă Neamţul în Camera Deputaţilor”, a declarat Viorel Stan, citat de vestea.net

Stan il inlocuieste in Parlament pe Ioan Munteanu care si-a dat demisia din functia de deputat in urma cu mai putin de o luna.

El este profesor de chimie si a terminat Facultatea de Tehnologie Chimică, Institutul Politehnic „Gheorghe Asachi„ Iași, iar ca studii postuniversitare a terminat Managementul instituțiilor publice, Universitatea de Medicină și Farmacie „GR.T. Popa„ Iași

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.