Peste 2.000 de pachete de țigarete au fost descoperite, în urma a două percheziții desfășurate ieri, 7 ianuarie, de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț. 

La data de 7 ianuarie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț, au efectuat două percheziții, în municipiul Piatra Neamț, la imobilele deținute de două persoane de 36, respectiv 38 de ani, bănuite de comiterea infracțiunii de contrabandă.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț.

În urma descinderilor, poliţiştii au descoperit 2.250 de pachete de țigarete, pentru care persoanele în cauză nu deţineau documente care să ateste provenienţa acestora.

Ţigaretele descoperite, susceptibile a fi provenite din contrabandă, au fost ridicate de poliţişti în vederea indisponibilizării.

În activități au fost angrenați criminaliști și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț.

sursa: Politia Neamt

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.