Piatra- Neamt este sub cod galben de ninsori. Din fericire pentru pietreni, nu a fost chiar asa de rau precum se anuntase si a fost doar o ninsoare ceva mai abundenta in cursul noptii. Cu toate astea, deszapezirea (chiar daca e cam mult spus deszapezire, pentru ca ar fi trebuit sa fie vorba doar de inlaturarea zapezii de pe carosabil si trotuare) in Piatra- Neamt, este doar o gluma in administratie, daca ar fi sa parafrazam sintagma care-i place atat de mult primarului Chitic, ”seriozitate in administratie”. De fapt, putem vorbi de COD GALBEN de glume in administratie, pentru la ora 8, strazile din oras erau acoperite cu strat gros de zapada, iar pe unele se putea observa ca a fost imprastiata niste sare si… cam atat, dupa cum se poate vedea in galeria foto de mai jos.

Ca de obicei, cel mai rau arata str. Cetatea Neamtului si 1 Decembrie 1918, de la OCOL pana la Orion si strazile din Darmanesti (Aleea Ulmilor, Audia, etc.), pe care nu s-a intervenit deloc, ca si cum n-ar exista. De trotuare, nici nu mai amintim.

Loading...

Nu este nimeni absurd si nu avem pretentii ca afaltul sa fie uscat si curat dupa o noapte de ninsoare, dar sa arunci o punga de sare si sa nu dai macar cu o matura pe marginea strazii, nu arata decat nepasare si/sau incompetenta. Pentru orice administratie, siguranta traficului rutier, implicit a cetatenilor, ar trebui sa fie prioritatea numarul unu.

Nici nu vrem sa ne imaginam ce s-ar intampla in oras, daca vremea ar fi intr-adevar de cod galben sau portocaliu.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ