Eleva de la liceul din Borca, cea care a facut ieri o plangere in care a reclamat o agresiune sexuala, se joaca de-a alba- neagra cu violul. (Vezi aici stire initiala!)

Ea si-a retras plangerea si a iesit la iveala cum au stat lucrurile. Intre timp, a aparut si un martor cheie.

Eleva de clasa a zecea, in varsta de 16 ani, era in timpul orelor de curs. La una dintre ore, profesorul nu s-a prezentat si a anuntat elevii ca pot pleca acasa.

Cativa elevi, printre care si cei doi implicati in scandal, au ramas in scoala. Baiatul si fata au plecat intr-o alta sala de clasa, unde au intretinut relatii sexuale consimtite, fapt confirmat ulterior si de parintii fetei, carora eleva li s-a destainuit.

Surse apropiate celor doi, spun ca in ultimul timp, fata ar fi facut o pasiune pentru baiat, si amicii lor spun in gluma, ca mai indreptatit ar fi fost baiatul sa faca reclamatie pentru viol, pentru ca si din punct de vedere fizic, ii este inferior fetei.

Medicul legist a constatat o deflorare recenta, dar fara semne de agresiune.

Dupa declansarea anchetei politistilor, a aparut un martor cheie, cu ajutorul caruia s-a stabilit ca fata a intretinut relatii sexuale de buna voie.

Cand a ajuns acasa, eleva era inca sub emotia celor intamplate, si-a dat seama ca unii dintre colegi banuiesc ce s-a intamplat, parintii au vazut-o ca e agitata si astfel a crezut ca daca va spune ca a fost violata, iese mult mai bine din aceasta poveste.

Din fericire pentru baiat, adevarul a iesit repede la iveala, insa la Liceul Borca este alerta in toata regula. Directorul liceului a convocat pentru maine Consiliul Profesoral, din care cel mai sifonat va iesi profesorul care a lipsit de la ora si a lasat elevii nesupravegheati. Revenim.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.