Dileala maxima la Prefectura Soroceanu SRL. Dupa ce a ales jurnalistii cu care colaboreaza dupa criterii numai de ea stiute, prefectureasa Soroceanu s-a gandit sa transforme institutia pe care vremelnic o coordoneaza, in institutie de presa. Adica sa faca din Prefectura un fel de redactie, iar jurnalistii agreati de ea sa fie recunoscuti de la distanta, de aceea a inceput sa elibereze legitimatii de presa.

Potrivit publicatiei Mesagerul de Neamt, o legitimatie de jurnalist gudurat pe langa prefectura arata cam asa:

Loading...

Presupunem ca prefectureasa a terminat de rezolvat toate problemele cu care se confrunta Guvernul in teritoriu. Posibil sa fi terminat si ancheta (a se citi, musamalizarea) falsurilor in documente oficiale de la primaria Poiana Teiului si mai ramasese sa legitimeze jurnalistii de casa. Daca mai insista un pic, poate elibereaza si niste certificate de adoptie pentru ce mai cuminti dintre ei si care scriu frumos de doamna care le semneaza legitimatiile. Oare tanti Veorica are habar pe cine a numit sa faca de ras Guvernul prin judetul Neamt?

Pe cand si legitimatii pentru rudele angajate in Prefectura? Ce mare lucru e sa se scrie pe o bucata de carton ”legitimatie de finul prefecturesei” sau ”legitimatie de nepot de prefectureasa”, semnat: Daniela Soroceanu.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Parca era ceva legat de transparenta institutionala la stat. Acum e pe baza de legitimatie? Oricum valoarea legitimatiilor lor cred ca o egaleaza pe cea a lui Jim Carey in Tantalaul si gogomanul cand a intrat pe aeroport cu legitimatia de taximetrist ca si cum era politist in misiune. O stiti pe aia? Cand îti fată mintea pui sa mi dai si mie unul. Asta e grija lor la prefectura. Si sunt platiti pt asta. Nu fiti trist dle jirnalist ca oricum nu prea aveati ce transmite de acolo cu sau fara legitimatie. Ati auzit de ceva mari proiecte?

  2. Incredibil! Doar Iliescu avea asemenea pretentii cand isi facea aparitia prin Neamt. Nu intrau decat ziaristii „acreditati”. Prefectura a ramas cu aceleasi metehne….metehne scoase de la naftalina, dupa nevoi…

LĂSAȚI UN MESAJ