Un barbat din Piatra Neamt a ales un mod mai putin obisnuit pentru a-si readuce langa el femeia pe care o iubeste. Pe 16 septembrie, acesta s-a prezentat la politie si a reclamat ca femeia a disparut. Ulterior si-a dat si acordul ca ”disparitia” sa fie mediatizata, asa ca politistii au transmis presei un comunicat, in care cereau ajutorul populatiei. ”La data de 16 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați de către un bărbat de 50 de ani, din Piatra Neamț, cu privire la faptul că, concubina sa GROSU MINODORA, de 58 de ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul comun la data de 15 septembrie a.c., şi nu a mai revenit”, a trasmis IPJ Neamt pe 18 septembrie.

Astazi, 20 septembrie, politistii revin cu o informare din care rezulta ca femeia nu a suferit vreun accident si nici nu a fost rapita de extraterestri, ci s-a certat ca iubitul patimas si a l-a parasit, mutandu-se la o ruda, dupa cum a spus chiar ea, dupa ce a vazut ca este data disparuta. ”Femeia de 58 ani, din Roman, dispărută la data de 15 septembrie a.c., a fost depistată de polițiști.

La data de 18 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au fost sesizați prin S.N.U.A.U. 112, de către femeia de 58 de ani, care a declarat faptul că nu este dispărută și se află în siguranță la o rudă.

Din primele verificări efectuate de polițiști a reieșit că, femeia a plecat în mod voluntar de la locuinţa din Piatra Neamț, din cauza unor neînțelegeri cu concubinul său. De asemenea, pe perioada dispariției aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni”, informeaza IPJ Neamt.

I.C.

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.