Directoarea scolii Pangarati, unde a predat profesoara Crinela Marc (protagonista celebrului scandal legat de sinuciderea elevului de la Teologie), a demisionat. Maria Vamanu si-a depus astazi demisia la Inspectoratul Scolar Judetean Neamt.

Astazi a ajuns demisia la mine si cel mai probabil, tot astazi a fost scrisa. Sunt invocate motive personale pentru aceasta decizie. As vrea ca pe postul lasat liber, sa ajunga unul dintre cei care au promovat concursul de director, dar pentru care nu s-au gasit posturi”, declarat inspectorul scolar general, Viorel Stan, confirmand oficial demisia Mariei Vamanu.

Nu se cunosc inca ”motivele personale” ale directoarei demisionare, dar nu este exclus sa aiba legatura cu neregulile din scoala pe care a condus-o pana astazi si despre care noi am scris, cum ar fi faptul ca de ani de zile in gradinita din satul Poiana se fac praznice si tot de acolo s-a luat curent electric pentru lucrari la biserica (Vezi articolul DOAMNE MILUIEȘTE!- PRAZNIC ÎN GRĂDINIȚĂ, CURENT ȘI CĂLDURĂ GRATIS DE LA ȘCOALĂ, PENTRU BISERICĂ)

La fel de bine, un alt motiv ar putea fi faptul ca profesoara Crinela Marc a stat bine- mersi in concediu de studii platit,(Vezi articolul vestea.net, Conexiuni la “Profa de Sex” / Concediu de studii aprobat şi plătit pe un dosar incomplet) aprobat ilegal de directoare si de Consiliul de Administratie al scolii, in care este membru si consilierul local Laurentiu Bogdan Radu (deci este raspunzator si el de incalcarea legii), cel care in mod cel putin suspect a recurs la incercari josnice de intimidare a jurnalistilor care au indraznit sa dezvaluie neregulile de la scoala din Pangarati. La fel de suspect si prin aceleasi metode a reactionat consilierul local si cand cazul Crinelei Marc a fost mediatizat.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Draga domnule Corfu, cererea de concediu pentru studii a doamnei Crinela Marc, a fost depusa in data de 22.12.2016 (in mandatul doamnei Covasan Claudia- doamna Vamanu a intrat pe functie abia pe data de 6.01.2017)… iar la momentul aprobarii, doamna profesoara nu era cercetata. In consiliul de administratie s-a aprobat cererea deoarece aceasta profesoara era in ultimul an de Doctorat. La momentul aprobarii, nu s-a incalcat nici o lege!!! Cu respect!
    ADMIN- Informatia conform careia concediul pentru studii a fost aprobat pe un dosar incomplet, a aparut in vestea.net. Noi nu a facut decat sa citam sursa repsectiva. Lamuririle in aceasta privinta, le puteti inainta publicatiei amintite.

  2. doamna Vamanu a intrat pe functie abia pe data de 6.01.2017..tot ce s-a intamplat a fost in mandatul doamnei Covasan … si oricum … la ce s-a ajuns e de plans … saracii copii din zilele de azi ce o sa se aleag ade ei …???

  3. iarasi sunt sustinute neadevarurui.la sedinta de consiliu in care s-a aprobat concediu cu plata director era vamanu iar dosarul incomplet.adeverinta de la facultate de la suceava a ajuns dupa mai bine de o luna de zile.deci radu minte in continuare.printre motivele invocate de directorul care si-a dat demisia este si lipsa de comunicare si intelegere cu consilierul local din consiliul de administratie.sub pretextul ca o sustine directoarea a ajuns victima sustinatorului.de aceea feriti-va de sustinerea consilierului local.niciodata nu ve-ti obtine decat cearta dusa la nebunie.

LĂSAȚI UN MESAJ