Directorul Spitalului Judetean Neamt, (recent instalat in functie dupa un concurs organizat de CJ Neamt, in care a luptat el impotriva lui, deci nu a fost nimic aranajat), Alexandru Filimon a gasit rezolvarea problemelor pacientilor care ajung sa traiasca cele mai cumplite experiente in spitalul căpușat sistematic de mafia politica, de zeci de ani de zile.

Filimon a organizat ieri un simulacru de conferinta de presa, la care a invitat doar presa agreata în ”împărăția lui Arsene” (probabil că așa era prevazut in planul de management cu care a castigat concursul) unde a afirmat potrivit unui site PSD, ca ”Una dintre masurile pe care vreau sa le iau este un chestionar pe care vrem sa îl dăm pacientilor dupa ce acestia sunt externati. Un chestionar anonim prin care noi să îl trimitem prin sms si sa îl primim tot prin sms, prin care pot fi urmarite anumite chestiuni legate de tratamentul pacientilor…” Deci, dupa ce pacientul a fost victima coruptiei din spitalul CJ Neamt, este invitat sa spuna ce părere a avut.

Nemaipomenita idee a lui Filimon, a mai fost utilizata la spitalul judetean si ce efecte a avut, s-a putut vedea si pe 14 noiembrie 2020, insa noul director nu are de unde sa stie, pentru ca la vremea cand s-a mai simulat grija pentru pacienti, era cu bussines prin Canada.

In afara de asta, poate ne explica directorul cum îi trimite el chestionar prin sms lu` mamaia de la Mitocul Bălan de exemplu, si cum îi trimite mamaia sms-ul inapoi, cu chestionarul completat. Și cât de anonim poate fi un chestionar plimbat de la unul la altul prin sms-uri, tot el ar trebui sa explice. Dacă ăsta este planul de management pentru Spitalul Judetean Neamt, e clar. Ne-am ars. Încă o dată.

Ionut CORFU

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.