Dispensarul de la Dobreni va fi extins si modernizat, a anuntat astazi primarita Vasilica Cretu, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul ALDE Neamt, la care a participat alaturi de Ion Asaftei.

Proiectul este finantat prin PNDL II si prevede o extindere complexa a dispensarului, care va avea si farmacie umana dar si farmacie veterinara, care acum nu exista in comuna: ”Dipensarul va avea patru cabinete, doua sali de tratament, farmacie umana si farmacie veterinara, ceea ce pana acum nu am avut in comuna. La ora la care vorbim, proiectul este in faza de prelicitatie, lucram la caietele de sarcini, iar dupa ce noua lege a achizitiilor publice va fi adoptata, va intra in licitatie si speram ca lucrarile sa fie demarate anul acesta

Vasilica Cretu a spus ca si ultimii 7,7 km de drum nemodernizat din comuna, vor fi asflaltati tot anul acesta. Tot pe PNDL II va fi construit un pod peste paraul Horaita, iar in faza de licitatie se afla achizitionarea unui utilaj pentru deszapezire.

Primarita a declarat si ca a inscris comuna Dobreni in proiectul national care prevede furnizarea de internet Wi- FI gratis.

Declaratiile complete ale Vasilicai Cretu, de la minutul 44 (inregistrare transmisiune LIVE, TurnTV):

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.