Un mesaj de pe pagina de facebook a lui Ionel Arsene, presedintele PSD Neamt, lasa sa se inteleaga ca PSD Neamt se pregateste de proteste, din cauza blocarii lucrarilor pe DN 15 Bicaz- Poiana Largului, de catre Guvernul PNL.

Intr-un comentariu la o postare despre investitiile pe drumurile judetene, Arsene îi raspunde unui cetatean care îl intreaba daca vor fi terminate ca si lucrarile de pe DN 15, sugerand ca vor fi abandonate la un moment dat. ”Ionel Arsene Gheorghiță Bortă le vom termina pe toate. Din nefericire drumul DN15 este construit in proporție de 85% dar investiția a fost blocată de actuala guvernare. Dacă vor continua să se comporte in felul acesta, vom ieși in stradă”, este raspunusul lui Arsene.

Ideea este agreata de cei carora le raspunde, ba chiar unul dintre ei spune ca ”Blocam Bicazul si Poiana Largului pana vine Ministrul Transporturilor la noi…”.

Asadar, nu este deloc exclus ca la un moment dat, PSD Neamt sa organizeze proteste vizavi de situatia de pe DN 15, cel mai probabil insa, in preajma campaniei electorale pentru locale, cand subiectul va putea fi exploatat la maximum in scop electoral. Lucrarile de consolidare pe tronsonul respectiv de drum ar fi trebuit sa fie finalizate la sfarsitul anului 2019, insa dupa preluarea puterii de catre PNL, Ministrul Transporturilor a dispus mai multe controale pe proiectul respectiv, in urma carora a anuntat ca s-au gasit nereguli privind modul de atribuire a lucrarii si alte nereguli, privind platile. De atunci, PNL-istii au tot dat asigurari ca se vor da bani pentru continuarea investitiei, PSD-istii spun ca nu se vor da bani, cert este insa, ca lucrarile stagneaza si au depasit cu mult termenul de finalizare propus.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.