Administratia Chitic, (apropo, pe cine mai reprezinta Chitic si PNL in Piatra- Neamt, cu 14%) pare sa rasplatesca pe cei care au votat PNL, curatand doar strazile lor, adica DOUĂ, ca atatea am gasit noi in aceasta dimineata, pe care se poate circula in conditii ceva mai normale. Restul strazilor arata ca si saptamana trecuta cand a nins cateva ore, poate chiar mai rau, cu strat de zapada si portiuni mari cu strat gros de gheata.

Asteptam cu nerabdare comunicatul Primariei Piatra- Neamt, in care se va anunta cum s-a muncit toata noaptea la curatarea strazilor, sub atenta supraveghere a primarului si asteptam de asemenea, propagandistii PNL, cati or mai fi ramas ei, sa ne acuze ca dezinformam si ca am trucat pozele.

N.B. Pozele au fost facute intre orele 8:30- 9:10. Cel mai rau arata strazile din Darmanesti, cartier care mai bine ar trece in administarea unei comune din apropiere, ca ar fi mai avantajat.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Ce prosti si cretini sunteti si voi. Mintiti lumea. De contractele pentru curatarea strazilor se ocupa Consiliu Judetean care e al PSD ului …Dar na cei care is idioti ca cel care a scris articolu cauta stiri de 2 lei.

  2. S-a trezit logica in ziaristul de Dobreni. Bai ajutor de manivela vezi ca ti-au ramas seminte de harbuz prin gura de la alegerile din vara. Ai trecut acum la numarat sosetele PSD-istilor dar tot un tirist ratat si trist ai ramas. Mai bine ti-ai vedea de acadeaua pe care v-o dau tie si lui Toculica astia ca Suculet si Valutistul de la Grumazesti. Stai bland in banca ta, tiristule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.