Prefectura Neamt, condusa de Daniela Soroceanu da liber la furat in padurile primariei Poiana Teiului. Anul trecut, o parte dintre consilierii locali in frunte cu viceprimarul Paul Enache au hotarat ca incepand cu anul 2018, padurile care apartin comunei sa nu mai poata fi exploatate decat in cazuri exceptionale si doar cu acordul Consiliului Local. Decizia lor s-a bazat pe faptul ca padurea este jefuita constant, lemnul este vandut la preturi mult mai mici decat cele din piata, totul cu complicitatea primaritei Ana Ancuta (PSD) si a Romsilva, companie de stat despre care noi am mai spus ca este de tip interlop. Ana Ancuta este angajata Romsilva de peste 20 de ani, postul ei fiind suspendat pe perioada in care ocupa functii publice

Mai mult, consilierii locali au descoperit ca padurea era vanduta prin licitatii organizate ilegal, fara acordul Consiliului Local, fapt absolul obligatoriu pentru ca bunurile de patrimoniu doar asa se pot scoate la vanzare. Totodata, prin oprirea exploatarilor, Romsilva ar fi suferit pierderi financiare foarte mari.

Ei bine, dupa un control al Prefecturii Neamt, se considera ca hotararea prin care se opreste jaful din padurile comunei este ilegala. Deci nu s-a gasit nimic altceva ilegal, nici vanzarile fara licitatie, nici hotararile de CL falsificate, nici documentele cu semnatura viceprimarului falsificata, ci fix aceasta hotarare. Prin urmare, Prefectura a contestat hotararea in contencios administrativ, dupa cum se poate vedea in documentul de mai jos. Acum devine mai mult decat evident de ce tvmneamt si alte publicatii locale au interzis la prefectura. Tocmai pentru ca opinia publica sa nu afle legaturile mafiote intre insitutii ale statului, pentru ca in cazul de fata, exact despre asta este vorba, si ne asumam ce spunem, indiferent de riscuri. Repetam: Prin acest gest, Prefectura Neamt da liber la jefuit paduri si arata ca institutiile statului sunt acaparate de mafie. Altfel nu se explica cum de in loc sa sprijine niste oameni care vor sa opreasca un jaf, ii impiedica sa faca asta.

Chiar daca avem interzis la informatiile din Prefectura, iata ca am reusit sa punem mana pe documentul care arata ca Prefectura tine partea mafiei lemnului (aviz catelusilor din presa obedienta- verificati temeinic, poate reusiti sa demonstrati ca documentul este trucat):

P.S. Ultima spaga despre care stim noi, incasata de un om politic important din Neamt, a fost de aproximativ 40.000 de euro pentru un post de sef de Ocol Silvic. Vom reveni si pe acest subiect.

 

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.