Incendiile cauzate de cosurile de fum defecte sau necuratate corespunzator, sunt la ordinea zilei, cel putin in acest sezon rece. Ieri au mai avut loc doua astfel de incidente, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

”Luni, 30.01.2017, la ora 09:53, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Păstrăveni, sat Rădeni. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.

Loading...

Luni, 30.01.2017, la ora 13:23, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la un coș de fum în comuna Pâncești, sat Poienari. La locul evenimentului s-au deplasat 4 subofiţeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de pompieri Roman, care au stins incendiul în urma căruia a ars funinginea din coșul de fum. Cauza probabilă a incendiului: coș de fum necurățat de funingine.”

Tot ieri, au continuat si misiunile de supraveghere a fenomenului de zapor:

”Luni, 30.01.2017, în intervalele orare 09.15 – 09.54 și 15.17 – 15.52, 1 subofițer cu o autospecială din cadrul Detașamentului de pompieri Târgu Neamț, Garda II Poiana Teiului, a executat misiuni de supraveghere și monitorizare a fenomenului de zăpor pe cursul râului Bistrița în porțiunea baraj Topoliceni – pod Săvinești.”

 Pompierii au fost solicitati ieri si pentru recuperarea a doua cadavre de lebede, de pe raul Bistrita, in Piatra- Neamt:

”Luni, 30.01.2017, la ora 17:05, Dispeceratul integrat ISU – Ambulanță  a fost anunțat prin SNUAU 112 despre faptul că pe râul Bistrița din Piatra Neamț se află două lebede moarte. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofițeri cu o autospecială de transport scafandri și barca și au acționat pentru degajarea celor două lebede și predarea lor reprezentanților D.S.V.S.A. Neamț.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ