Pimarul Dragos Chitic are o remarca acida pentru contracandidati. El spune ca in timp ce administratia pe care o conduce de 4 ani s-a ocupat de problemele orasului, altii vin in fiecare campanie electorala si tin lectii de moralitate. ”În toată perioada mandatului meu de primar am fost pe teren, în toate cartierele orașului. Am stat de vorbă cu pietrenii, acolo unde locuiesc, pentru a le înțelege problemele și a le rezolva eficient.
Unii vin o dată la 4 ani, ne dau lecții de moralitate, deși comportamentul lor nu-i îndreptațește nicidecum să o facă, după care dispar, nu-i mai vede nimeni.
Noi rămânem aici, ne continuăm proiectele, construim un oraș în care fiecare să se simtă cât mai bine. Un oraș în care să predomine o atmosferă de colaborare și respect.
Împreună cu echipa PMP, în cartierul Dărmănești, am dicutat cu oameni frumoși ai comunității noastre. Împreună pentru un oraș Piatra Neamț de 10+! Vă mulțumim pentru susținere!”, este mesajul lui Dragos Chitic.
I.C.
Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. La mine in cartier nu a fost niciodata.L-am vazut doar pe Facebook, unde ii spune lumea ca treaba nu merge si el promite ca rezolva dar nu se tine de cuvant.
    Exemplu recent de la Simona Valentia: „Primaria P Neamt …chiar nu vede nimeni ca pe o strada din maratei langa sc 6 bl de ne familisti de 2saptamani nu de aprinde un neon ,este o bezna …vin drogatii si se bat si sparg masi si geamurile de lapartamente .chiar trebuie sa se intample o nenororocire sa se ia masuri…”

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.