Un drapel tricolor imens va flutura in centrul orasului Piatra- Neamt, a anuntat Romel Bîrjoveanu, liderul grupului consilierilor locali PNL din CL Piatra Neamt.

Drapelul va fi montat in centrul sensului giratoriu din fata Hotelului Ceahlau, la o inaltime de 25 de metri si va avea o suprafata de 200 de metri patrati, cu dimensiuni de 19/11 metri. Costurile amplasarii tricolorului se estimeaza a fi undeva la 100.000 de lei, insa pretul final va fi stabilit de proiectant.

”Tot la capitolul investiții aș aminti de un proiect foarte drag nouă, acela de a amplasa în fața Hotelului Ceahlău, în sensul giratoriu, un catarg înalt de 25 m cu un tricolor impresionant, de aproximativ 200 mp. Cred că va fi cel mai mare tricolor din Moldova și va lăsa o amprentă frumoasă peste orașul nostru”, a declarat Romel Bîrjoveanu, initiatorul proiectului.

”Un pas important în fluidizarea sensului giratoriu din fața hotelului Ceahlău va fi mutarea semaforului cu buton din fața magazinului Unic undeva la mijlocul străzii și desființarea trecerii din fața sediului Apelor Române. Aș mai aminti necesitatea înființării unei alveole în stația din dreptul pieței Dărmănești, pentru a permite intrarea microbuzului în stație și eliberarea benzii de circulație”, a mai adaugat Bîrjoveanu.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

9 COMENTARII

  1. DOMLE CU TRICOLORU ASTA VOM FI CA FRATII NE VOM IUBI PE TUNURI VOM ZAMBI MEREU NE VOM INCHINA LA EL CU OCHII IN LACRIMI CE MAI VA FI UN NOD DE PELERINAJ PENTRU PATRIHOȚII ȚARIȘOAREI…
    DOMLE RUMEL MAI AI IDEI DIN ASTEA TRAZNITE DE COPIL RETARD? CARE COSTA JDE MII DE LEI?…

  2. Chiar ne merităm soarta! Calitatea celor care ne conduc și cu mândrie își spun „clasă politică” generează numai inepții! Cică orașul are o situație financiară pe muchie de cuțit! Rahat ( acel dulce de origine turcească!) cu mac! Aruncă pe „rahaturi” (din nou acel dulce turcesc!) și pe fantezii bani grei fiindcă au afacerile lor. De cetățeni sau oraș nu le pasă! Să-mi răspundă domnu’ primar care ne este, pe persoană fizică, câte burse de merit a acordat elevilor merituoși care ne reprezintă, aia care se pregătesc ca generație viitoare? Știți domnu’ primare care ne sunteți ce valoare ” de rahat” ( acel dulce turcesc, din nou!) reprezintă cei 10 lei pe care îi acordă administrația pe care o conduceți, aia în care ultima lichea care e angajată, are un salariu net așa de mare în cât cetățeni cu studii superioare muncesc 2 luni? Dar ce mai contează, trântim o chestie care să ne facă mândri că suntem conduși de niște meseriași!
    O zi frumoasa tuturor

  3. Până-i gata investiția asta, nu pune domnul niște stegulețe în fiecare groapă din asfalt, ca să nu nu mai rupem mașinile? Și să pună unul și la cocoașa din Dărmănești, aia de-în poartă numele. Ăla poate fi mai măricel, ca să se vadă până la Palatul de Justiție și sa înțeleagă șoferii cât de lungă-i coada la care stau.

  4. Nea Ioane, mai mergi prin strainataturi si vei vedea ca exista lucruri de acest gen. Dupa exprimare si scris (cu majuscule) cred ca dumneata esti o persoana in varsta, plina de amintiri din alt regim.Pa.

    • AIA DIN STRAINATATURI CRED CA AU DRUMURI CA LUMEA NU AU HAOS PRIN OGRADA SI CU SIGURANTA ISI PERMIT CHESTII DE GENU ASTA – SI CHIAR DACA AU TREBUIE SI NOI NEAPARAT SA II IMITAM – DECAT SA IMITAM CE FAC ALTII MAI STIM ALTCEVA?… … DU-TE SA VEZI CUM ARATA ACOLO SI DUPA AIA VORBESTE – o sa zici superior ca aI fost de jdemii de ori – dar nu ai inteles mai nimic – DACA VREI SA FII CU ORICE PRET CA EI ALEGE CE E BUN DE ACOLO – NU TOT CE ZBOARA SE MANCA – MAJUSCULELE SUNT PENTRU AIA SPICLUITI SA II DERANJEZE REALITATILE – VORBIM DE 100.000 LEI NU DE MAJUSCULE SI ALTE NIMICURI –

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.