Catalin Dragusanu, deputat si candidat la functia de primar al municipiului Piatra- Neamt, confirma ca Adrian Grigoras, fost viceprimar, director general la ADI Urbtrans si candidat ALDE pe pozitia a treia pe lista pentru consilieri locali, a fost folosit de  ”rechini politici”. Mai mult, asociatia al carei director general este acum candidatul Grigoras, este denumita de Dragusanu ‘‘structura dubioasa

Eu îl consider pe domnul Adrian Grigoraş un om bun, care însă a fost folosit de nişte rechini politici şi pus în fruntea unei structuri dubioase care cheltuie banii publici făcând hârtii în birouri.”

Loading...

Afirmatia este facuta intr-un drept la replica trimis pe adresa redactiei site-ului tvmneamt.ro, ca raspuns la articolul BLAT PNL- ALDE LA PIATRA- NEAMT? ADRIAN GRIGORAS, DIRIJAT DE DRAGOS CHITIC. ROCADE SI TROCURI IN SPATELE USILOR INCHISE

Afirmaţiile Dvs că domnul Grigoraş nu a venit la noi “cu mâna goală” sunt tendenţioase şi menite a arunca o umbră de îndoială asupra noastră. Vă rog să prezentaţi dovezile care susţin aceste afirmaţii sau să vă retrageţi aceste cuvinte” Intr-adevar, retragem aceasta afirmatie pentru ca la momentul redactarii circula zvonul ca Adrian Grigoras ar fi trecut de la UNPR la ALDE insotit de mai multi membri ai partidului pe care l-a parasit. Intre timp s-a dovedit ca Grigoras a mers singur in formatiunea politica amintita, fara a aduce cu el membri UNPR.

Desi dreptul la replica nu este un demers pentru a interoga autorul ci de a aduce argumente care sa contrazica supozitiile sau afirmatiile aparute intr-un articol, raspundem la intrebarea ”De unde cunoaşteţi Dvs activitatea domnului Grigoraş în organizaţia ALDE Piatra-Neamţ? De unde stiţi Dvs care sunt atribuţiile fiecărui membru al echipei noastre? Sunt întrebări la care vă rog sa-mi oferiţi un răspuns”, informandu-l pe deputatul Catalin Dragusanu, ca nu putem oferi informatii despre identitatea surselor, fara acceptul acestora.

Cat despre alegerea lui Catalin Dragusanu de a nu participa la dezbateri electorale alturi de principalii contracandidati la fel ca si Dragos Chitic, ne mentinem opinia si sustinem ca o astfel de atitudine nu demonstreaza decat fuga de raspundere si lipsa curajului de a raspunde in fata electoratului la intrebari poate incomode, deturnand in acest mod sensul unei campanii electorale si chiar al principiilor democratice.

Publicam mai jos integral dreptul la replica trimis redactiei de deputatul Catalin Dragusanu

 Drept la replică

Referitor la articolul publicat pe site-ul www.tvmneamt.ro în data de 24 mai 2016, sub titlul “BLAT PNL- ALDE LA PIATRA- NEAMT? ADRIAN GRIGORAS, DIRIJAT DE DRAGOS CHITIC. ROCADE SI TROCURI IN SPATELE USILOR INCHISE?” solicităm acordarea dreptului la replică.

Domnul Adrian Grigoraş este membru ALDE din luna martie 2016. Semnarea adeziunii ALDE a însemnat automat demisia din fostul său partid, UNPR. Faptul că cei de la UNPR nu au aflat, încă, de acest aspect, o punem pe seama faptului că nu mai are cine să evalueze situaţia, după plecarea în masă a tuturor celor care ar fi putut să facă vreun demers legal de retragere a sprijinului politic acordat, cândva, domnului Grigoraş.

Între mine, ca şi copreşedinte ALDE Neamţ şi domnul viceprimar cu atribuţii de primar, Dragoş Chitic, nu a existat, niciodată, nici o discuţie sau înţelegere care sa-l privească pe domnul Grigoraş. Domnul Adrian Grigoraş a fost invitat, de mai multe ori, atât de către mine cât şi de colegul meu, domnul Cătălin Misăilă, să se alăture echipei ALDE, deoarece am văzut în domnul Grigoraş o persoană tânără, educată, cu bun simţ, care ar putea fi un câştig pentru echipa noastră. Eu îl consider pe domnul Adrian Grigoraş un om bun, care însă a fost folosit de nişte rechini politici şi pus în fruntea unei structuri dubioase care cheltuie banii publici făcând hârtii în birouri. 

Venirea domnului Grigoraş în ALDE s-a făcut, aşa cum era şi normal, în urma unei negocieri, în urma căreia i-am oferit un loc eligibil pe lista de Consiliu Local propusă de ALDE. Afirmaţiile Dvs că domnul Grigoraş nu a venit la noi “cu mâna goală” sunt tendenţioase şi menite a arunca o umbră de îndoială asupra noastră. Vă rog să prezentaţi dovezile care susţin aceste afirmaţii sau să vă retrageţi aceste cuvinte.

De unde cunoaşteţi Dvs activitatea domnului Grigoraş în organizaţia ALDE Piatra-Neamţ? De unde stiţi Dvs care sunt atribuţiile fiecărui membru al echipei noastre? Sunt întrebări la care vă rog sa-mi oferiţi un răspuns.

Fiecare membru al echipei ALDE are un rol bine determinat şi faptul că se află pe lista de consilieri locali, propusă, se datoreaza faptului că eu, Cătălin Drăguşanu, copreşedinte ALDE Neamţ, cred în potenţialul persoanei respective şi în capacitatea de a face lucruri bune.

Domnului Grigoraş îi revine cea mai grea sarcină şi anume aceea de a devoala neregulile ce se produc la A.D.I. URBTRANS. Ştiu la ce presiuni este supus şi cum este tratat de adevăraţii conducători ai Urbtrans. Personal i-am cerut să-şi clarifice situaţia şi locul în această instituţie, pentru a putea dormi noaptea liniştit. Am convingerea că până la urmă, colegul nostru, Adrian Grigoraş va părăsi Asociaţia Urbtrans şi va lăsa autorităţile competente să facă cercetările care se impun.

Legat de afirmaţiile Dvs că am ales să fac noncombat, vă înşelaţi amarnic. Nici un alt candidat pentru funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, înafară de mine, nu luptă cu adevărat împotriva sistemului creat şi întreţinut în ultimii 12 ani de oamenii PDL, care astăzi sunt aciuaţi şi conduc PNL. Am ales să nu pierd timpul confruntându-mă cu alti candidaţi despre care bănuiesc că fac jocurile domnului Chitic şi a PNL-ului. Voi participa la o confruntare doar dacă, principalul candidat al PNL-ului, domnul Dragoş Chitic, responsabil şi dumnealui pentru multe din lucrurile strâmbe din acest oraş, va decide să participe. (Deputat Cătălin Drăguşanu, copreşedinte ALDE NEAMŢ)

Ionut CORFU

 

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ