Catalin Dughir, directorul, sau fostul director, ori viitorul fost director Apaserv (greu de elucidat la acest moment care mai este statutul lui in nebuloasa de la stupul cu miere Apaserv), trimite redactiei tvmneamt.ro, un drept la replica cu privire la scandalul de ieri de la sediul Apaserv, scandal pe care tvmneamt.ro l-a relatat in exclusivitate (Vezi stirea AICI!).

Dreptul la replica al lui Catalin Dughir:

Loading...

In legatura cu pretinsul comunicat emis de un “birou de presa” inexistent ( n.n. Vezi AICI comunicatul APASERV!) in structura Companiei precizez urmatoarele:

“Este regretabil ca exercitarea unui drept constitutional – dreptul la munca garantat de art. 41- este considerata de un distins reprezentant al unui partid social democrat o “interventie brutala”.

Nu am intentionat niciodata sa-mi sustin o falsa imagine de manager (!) si nici de a produce confuzie in randul salariatilor. Confuzia isi are sediul in alta zona, respectiv in aceea in care actionar la Companie se sustine ca ar fi CJ Neamt si nu Judetul Neamt, ca autoritate tutelara nu este Asociatia de Dezvoltare Intracomunitara AQUA Neamt, ca un Director General Interimar a carui pregatire profesionala constatata necorespunzatoare pt o functie inferioara de Curtea de Conturi este o “garantie” pentru redresarea activitatii si a managementului defectuos ( concluzii bazate pe… suspiciuni rezonabile), ca daca scrii “hotarare judecatoreasca” utilizand majuscule aceasta devine definitiva si executorie, desi este data cu drept de apel in termen de 30 zile de la comunicare, ca actuala conducere- neinregistrata la ORC- actioneaza in deplina legalitate.

• Cu privire la asa-zisa intrare ilegala in sediul societatii a subsemnatului si a unor administratori ce figureaza in certificatul constatator emis de ORC precizez ca domnul Victor-Petcu Movila, speriat probabil de modul in care i-am stras mana intinsa la ora diminetii cand s-a prezentat la serviciu, avand un delay de reactie a apelat nr. de urgenta 112, solicitand prezenta unui echipaj de politie, care dealtfel a si constatat existenta unui conflict de munca, recomandand solutionarea acestuia in instanta. Desi in cuprinsul “comunicatului” am decelat o obsesie pentru persoana mea constand in scrierea numelui de familie cu majuscule trebuie sa apreciez totusi ca, fata de deciziile emise de pretinsul Consiliu de administratie si de dispozitiile sau alte inscrisuri emanand de la directorul interimar, nu am mai regasit flagrantele greseli de exprimare si de ortografie care se pare ca ii caracterizeaza.

In ceea ce priveste prejudiciile de imagine pentru INTREAGA situatie create ii sfatuiesc sincer pe autori, instigator si complici sa reflecteze cu mare atentie.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Propun ca de azi înainte, Apa Servus să se numească „Cuba” iar directorul Dulgher, „Fidel Castro”. De ce? Fiindcă Fidel a fost liderul maxim până și-a dat duhul, așa cum domnu se cramponează de scaunul de director. Alo, șefu (de gară), aia (compania) NU E CUBA! (scris cu majuscule). Și apropo, oamenii pe care i-ai dat afara tu ( pentru că nu au plecat capul și te-au înfruntat), la ei nu se aplică art. citat din constituție?

LĂSAȚI UN MESAJ