Janel Iosub, directorul Locativserv a trimis redactiei tvmneamt.ro, un drept la replica, dupa aparitia pe site-ul nostru, a articolului JĂNEL IOSUB, DIRECTORUL LOCATIV, LUAT ÎN COLIMATOR DE PRIMARUL CHITIC: ”AUDIT FĂCUT ILEGAL”, ”DOMNUL DIRECTOR NU MAI ÎNCĂPEA ÎN BIROU”

Publicam integral dreptul la replica, asa cum a fost el formulat de Janel Iosub, inclusiv documentele trimise de acesta, in sprijinul afirmatiilor sale:

Loading...

”Am sa incerc sa va raspund la acuzatiile pe care „ilustrul” nostru primar le aduce subsemnatului asa cum a fost educat in PDL partidul care a jefuit municipiul PiATRA-NEAMT: Am sa pun la dispozitie documentul semnat de primarul Chitic si vajnicul sau aparator, secretarul Fecic, prin care ne comunicati ca nu avem audit, iar auditul se face de catre primarie!! Ati trimis un audit ad-hoc care a murit din fasa, iar rezultatul trebuia remis inca din 22 decembrie 2016 si nici dupa 2 luni raspunsul nu a mai venit, probabil ca asa cum s-a spus mai trebuie angajati vreo 3 auditori!! Va rog sa prezentati documente cu rezultatul auditarii de catre primarie a societatilor consiliului judetean in ultimul deceniu! Va spun eu…nu exista! Auditul care l-am comandat si platit este legal si sta marturie in dosarele penale de la serviciul fraude economice din cadrul IPJ Neamt, dosare care vor ajunge la DNA si unde dv dle primar sunteti vioara intai! Referitor la spatiul unui birou va pot spune ca veti da cu subsemnatul la DNA pt abuz in serviciu si instigare la abuz in serviciu pt ca dumneavoastra nu puteti interveni intr-o societate a consiliului local asa cum prevede legea si spune clar…societate a consiliului local, dv fiind doar un ordonator de credite si alte mici atributiuni de serviciu! Daca nu stiti nici dv nici Fecic, interesati-va ca de patrimoniul unei societati apartinand consiliului local RASPUN MEMBRII AGA care aU FOST TRIMISI PRIN VOT DE c.l pIATRA-nEAMT! Asa ca ingerinta dv in actul si activitatea LOCATIVSERV inseamna ABUZ IN SERVICIU!! Despre piata ce sa vorbim, eu spun sa vedeti ce si cate ati facut cu MATU de la piata mare si cum il obladuiti pt tot ceea ce s-a intamplat acolo si va voi prezenta un document semnat de dv unde girati o mare ilegalitate! In rest cu toate probele pe care le detin inclusiv pomenile electorale oferite pt acapararea de voturi prin atribuirea locuintelor unor persoane in mod repetat stiind ca acestia au vandalizat si nu au platit, PREJUDICIUL sumelor insolvabile se eidica la 19.800.000.000 de lei vechi si vom vedea ce spun procurorii directiei anticoruptie Bucuresti?!- Janel Iosub”

tvmneamt.ro

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ