Drept la replica, Mirapam SRL
   -SC MIRAPAM SRL nu a fost contactata pt. un punct de vedere nici inainte si nici dupa aparitia articolului d-vstra;
   -Din momentul rezilierii contractului (17.11.2017) firma noastra nu a mai avut nici o legatura cu servirea hranei elevilor de la Sc. Nicu Albu, decat ducand o portie elevei Trenchea Miruna din clasa a II-a B de catre tatal ei;
   -Nimeni din cadrul firmei nu a comentat nimic referitor la calitatea meselor si nici nu a facut nici un demers de a revenit cu activitatea de catering in aceasta scoala, chiar daca am fost contactati de parinti de la mai multe clase sa servim masa la clasele respective. Nu inteleg nici ce reprezinta si cine sunt cei din pozele prezentate pt. ca in nici un caz nu sunt salariati sau macar cunostinte de ale noastre.
   -Trenchea, despre care vorbiti d-vstra fara sa-l cunoasteti,nu a facut si nici nu face politica, si deci nu este membru in nici un partid;
   -daca ati fi citit rezultatele analizelor de la D.S.P. Neamt ati fi constatat ca suspendarea temporara a activitatii pensiunii a avut drept cauza ..lipsa apa potabila confoma”, care la prima repetare a analizei a iesit conforma d.p.d.v.calitativ si activitatea pensiunii reluata , iar D.S.P.Neamt si D.S.V.S.A.Neamt au aratat in comunicatele lor ca diagnosticul a fost de enterocolita acuta si nu s-a confirmat suspiciunea de toxinfectie alimentara, si ca atare a inchis alerta declansata anterior. Toate probele analizate din preparatele realizate in bucataria pensiunii au iesit confome chimic si bacteorologic.Proba de la branza de vaci a iesit neconfoma, dar cantitatea de 25 Kg branza faci a fost furnizata de un producator din Tg. Neamt pe baza de factura si certificat de conformitate,si nu de  o mamica care nu stiu ce face acum, dupa spusele d-vstra.Deasemeni analizele personalului angajat si a celor 3 copii iternati au fost confome ,iar medicii nu au putut stabili cu exactitate cauza enterocolitei. Daca doriti VA STAM LA DISPOZITIE CU TOATE DOCUMENTELE NECESARE.
     Mentionam ca in una din zilele de 06 sau 07-11-2017 Apa Serv P. Neamt nu a furnizat apa in zona scolii.
   D–vstra in articol lasati sa se inteleaga  ca problemele aparute la furnizorul actual sunt tot din vina noastra si ca noi am dat spaga cuiva sa-l scoatem din scoala.
Faceti acuze foarte grave ,total nefondate si neadevarate pentru care ne rezervam dreptul de a va actiona in judecata si de a solicita daune.Mai bine ati solicita D.S.P.-lui Neamt rezultatele tuturor analizelor efectuate la produsele servite de fundatie, dar analizele amanuntite pe fiecare produs in parte, pt. ca la noi asa au fost publicate.
    Referitor si la articolul anterior va facem cunoscut ca sunteti in eroare si nu cunoasteti realitatea de la bucataria pensiunii, pt. ca activitatea bucatariei este avizata de cei in drept, si mai mult am fost auditati si certificatI CU SISTEM DE MANAGEMENT AL SIGURANTEI ALIMENTULUI CF.CONDITIILOR DIN STANDARDUL  SR EN ISO 22000:2005 de o firma din Bucuresti acreditata international.
    Va informam ca pensiunea noastra functioneaza cu bucatarie din anul 2008 si in decursul celor 10 ani nu a inregistrat nici un eveniment negativ ref. la calitatea serviciilor prestate.Am asigurat cazarea si masa la aroape toate echipele de volei M si F DIN LIGA I, de handbal liga II, MINIFOTBAL, FOTBAL LIGA II. Juniorii FC VIITORUL Constanta au fost la noi pe 08.11.2017, chiar dupa evenimentele cu masa servita pe06-07.11.2017 la scoala, si au fost foarte multumiti de cazare si masa si  nu le-a fost rau, chiar au si castigat meciul cu FC CEAHLAUL.
   Deasemeni asiguram saptamanal, sau de cate ori este nevoie mancarea pt. pomeniri si inmormantari, dar si la evenimentele organizate la pensiune(nunti, botezuri, revelioane, majorate etc.)
   La Sc,. 10 am asigurat  masa 4 ani si 2 luni si nu a fost nici cel mai mic incident pana cand au aparut doua mamici revoltate, din care una este ,,apropiata” fundatiei ,daca nu chiar angajata , care ne-a amenintat in gura mare ca ne scot ele de la aceasta scoala, si au reusit.
     Cu toate acestea noi nu am reactionat , dar acum s-a ajuns prea departe cu jicnirile si mai ale cu calomniile.
    Cu mult respect, ec. Vasile Trenchea.
Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ