Unde ai plecat copil frumos? Nu pot sa cred ca este adevarat!!!Cuvintele sunt inutile de prisos! Condoleante!”, este doar unul dintre mesajele de pe profilul de facebook al lui Bogdan Mardar, dar si pe cele ale parintilor sai. Tanarul de doar 14 ani, a decedat dupa ce a cazut de la mansarda casei in care locuia. (Vezi stirea aici!) Intre timp, au iesit la iveala circumstantele in care s-a petrecut totul in noaptea fatidica, de joi spre vineri. (vezi mai jos!)

Prieteni, cunoscuti, rude, dar mai ales colegi de scoala ai baiatului, sunt absolut socati si indurerati de moartea fulgeratoare a acestuia, la o varsta atat de frageda si in conditii atat de tragice. Sunt sute de mesaje de tristete si mahnire, si ele apar necontenit, de cand s-a aflat groaznica veste:

Loading...

De ce oare…se sting florile pe care le iubim cel mai mult?
Te iubim Bogdan

Toma Alex: ”Dumnezeu sa te ierte prieten bun … te-ai dus prea devreme …

Astăzi, un înger s-a urcat la cer,insă, in urma lui a lăsat multe inimi frânte!
Bogdan oriunde ai fi acum sa nu uiți că îmi erai ca un frate, mereu o să rămâi în inima mea, și promit că toate planurile noastre de viitor le voi duce până la capăt, tot ceea ce îți doreai sa facem împreună voi face!
Niciodată nu am crezut că vei pleca așa de repede dintre noi, dar acum cu lacrimi in ochi îmi aduc aminte de toate clipele petrecute împreună!
Ai fost un om bun!

Ovidiu Tomescu Un înger a plecat dintre noi dumnezeu săi ierte

Serban Luis Nu-mi vine să cred Dumnezeu să-l ierte

Bogdane , Dumnezeu sa te ierte pentru ca ai fost un copil bun.‎Ovidiu Proca

 

Mihai Wolf Adio frate … Ne vom reîntâlni cândva

Dumnezeu sa te ierte, Bogdan! Ai plecat prea repede dintre noi, nu te voi uita niciodata! Avem atatea amintiri impreuna, de care imi voi aminti mereu. Aveai viata in fata, dar… acum… Condoleante familiei!

Acestea sunt doar cateva dintre mesajele pline de regrete si de tristete, ale celor care l-au cunoscut pe Bogdan.

Au aparut si declaratii ale procurorului de caz, care a dat detalii despre ceea ce s-a petrecut in casa familiei Mardar, in noaptea in care Bogdan a cazut de la mansarda, dupa ce a iesit pe geam.

Acesta a spus ca tatal lui Bogdan a ajuns acasa dupa miezul noptii, moment in care a avut un conflict cu mama baiatului. Parintii lui erau divortati, dar locuiau in acelasi imobil, iar intre ei, apareau foarte des coflicte, si inainte si dupa divort. Bogdan era la etaj, a auzit ceea ce se petrece in casa, iar cand si-a dat seama ca au loc si acte de violenta, a sunat la 112, pentru a-si ajuta cumva mama. La fata locului a sosit un echipaj de politie, iar dupa ce acesta a plecat, tatal lui Bogdan a banuit cine a sunat la 112 si s-a indreptat spre camera baiatului. De frica, el a iesit pe geamul camerei sale, care era la mansarda, a ajuns pe acoperis, iar de aici, nu se stie cum, (a alunecat sau a vrut sa sara) a cazut pe o alee betonata. A fost gasit, preluat de ambulanta, operat de urgenta, insa leziunile suferite au fost prea grave, pentru a mai putea fi salvat.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ