Joburi de top în Marea Britanie

*Cei 10 asistenți medicali selectați vor lucra prin diferite spitale britanice, motivați financiar pentru un salariu anual cuprins între 21.478 și 27.901 de lire sterline *Firma oferă concediu plătit, asigurare pentru pensie, asigurare de sănătate, cursuri de calificare, oportunități în dezvoltarea profesională facilități pentru copii, respectiv acces la biblioteci și centre de învățare multidisciplinare

În aceste zile, angajatorii englezi au așezat în „banca“ din față lucrătorii români, oferind 10 joburi în sistemul medical din Marea Britanie. Firma CAS Eentreprise Projects LTD din localitatea Huddersfield oferă un salariu anual cuprins între 21.478 și 27.901 de lire sterline.

Asistenții medicali selectați vor lucra prin diferite spitale din Anglia. Candidații vor fi rotiți la diferite secții ale spitalelor de endocrinologie, hematologie, oncologie și reumatologie din Marea Britanie. Se va lucra câte 37,5 de ore pe săptămână. Principalele cerințe ale angajatorilor sunt calificarea în domeniu, înregistrare în Colegiul asistenților medicali din Anglia (NMC) sau această înscriere să fie în curs de procesare. În plus, solicitanții trebuie să vorbească limba engleză la un nivel B1 sau B2.

Ca beneficii, firma oferă concediu anual plătit, asigurare pentru pensie, asigurare de sănătate, cursuri de calificare, oportunități în dezvoltarea profesională și facilități pentru copii, respectiv acces la biblioteci și centre de învățare multidisciplinare. De asemenea, se mai oferă o lună de cazare gratuită, și 6 luni de curs practic prin spitale. Durata contractului va fi pe o perioadă nedeterminată. Pentru înscriere, se va aplica un CV model Europass, care va fi completat în limba engleză, și trimis la adresa de email:info@casenterpriseprojects.net. Mai multe informații se pot obține de la numărul de telefon: 0243 231 809. Termenul limită de depunere a CV-urilor este data de 30 octombrie 2015.

V. ANDRIEȘ

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.