Judetul Neamt ramane in continuare fara administrator public (county manager), dupa plecarea din functie a Oanei Bulai, de-a dreapta prim ministrului Viorica Dancila, pe postul de consilier al acesteia pe probleme de educatie si sanatate.

In carti pentru ocuparea postului era Catalin Chitei, fost angajat la doua primarii PSD si la o firma de constructii (in special drumuri) cu patron lipit la lucrari din bani publici, ca timbrul de scrisoarea de recomandare. Chitei era candidat unic la data incheierii termenului pentru depunerea dosarelor de participare la concurs (Vezi- CA DE OBICEI, CANDIDAT UNIC PENTRU COUNTY MANAGER) si avea drumul deschis catre scaunul de pe care ar fi semnat pentru administrarea banilor judetului.

Numai ca dupa publicarea articolului tvmneamt, pana la proba scrisa, ceva s-a intamplat si Chitei a fost declarat respins, intrunind sub 70 de puncte, minimul necesar. Informatia a fost confirmata oficial de Nicoleta Husaru, purtatoarea de cuvant pe facebook a presedintelui CJ Neamt, Ionel Arsene. Ca o foarte curioasa coincidenta, daca mai crede cineva in asa ceva, cam in acelasi timp in care Chitei se intrecea cu sine insusi, a picat si site-ul CJ Neamt pe care ar fi trebuit publicata informatia si picat a ramas pana in zilele noastre, adica de peste o saptamana. Nicoleta Husaru a explicat ca site-ul a picat din cauza unor probleme cu domeniul si situatia urmeaza sa fie remediata. Ca in acest interval informatiile de interes public (anunuturi de angajari,rezultate consursuri, achizitii, etc.) nu pot fi accesate, nu mai conteaza pentru mai marii judetului, chiar daca este incalcata legea.

la incercarea de afisare a site-ului apare informatia ca nu poate fi accesat si indemnul ”afisati o copie salvata”. Noi nu avem asa ceva, dar tragem nadejde ca la CJ exista o copie salvata, pentru ca tot de la purtatoarea de cuvant pe facebook a lui Arsene, aflam ca la CJ Neamt au fost demarate procedurile interne pentru organizarea unui nou concurs pentru ocuparea postului de administrator public. Ramane de vazut daca site-ul CJ Neamt redevine functional dupa anuntarea rezultatelor sau mai inainte. Ca si cu domeniile astea… nu e chiar asa usor de lucrat.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.