Doi barbati si o femeie au fost retinuti ieri la Rediu, judetul Neamt, dupa o actiune a politistilor din Piatra- Neamt. Cei trei sunt suspectati ca ar fi escrocat doua persoane prin metoda ”accidentul”, prejudiciul fiind de aproape 16.000 de lei, anunta IPJ Neamt:

”În ziua de 15 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au organizat o acțiune pe raza comunei Rediu, ocazie cu care au depistat doi bărbați cu vârste de 28 și 24 ani județele Vaslui și Iași și o femeie de 21 ani din comuna Rediu, suspecți că au participat sub diferite forme la săvârșirea a două infracțiuni de înșelăciune prin metoda “ Accidentul”.

Loading...

Cele două infracțiuni au fost comise în ziua de 15 octombrie a.c., iar victimele au înmânat suspecților, în total suma de 15800 lei. Pe parcursul cercetărilor, polițiștii au reușit recuperarea parțială a prejudiciului. Împotriva celor trei persoane suspecte a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 ore pe baza de ordonanță de reținere. Astăzi, suspecții vor fi prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piatra Neamț cu propunere de arestare preventivă.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ