Agentia CEC Borlesti se inchide, este anuntul oficial facut de Compartimentul Relatii Publice al CEC Bank pentru tvmneamt.ro

Informatia vine ca raspuns (dupa mai bine de 24 de ore) la cererea noastra trimisa ieri catre CEC Bank, in urma semnalelor primite de la cetatenii din Borlesti, dupa ce ieri dimineata, la o ora dupa inceperea programului, acesta a fost intrerupt brusc de un mail venit de la Bucuresti, in care angajatilor li se cerea sa opreasca activitatea si sa inchida oficiul (Vezi AICI- OFICIU CEC, ÎNCHIS DIN SENIN DUPĂ ÎNCEPEREA PROGRAMULUI. OFICIALII CEC BANK NU AU NICIO EXPLICAȚIE)

Loading...

Iata raspunsul CEC Bank, semnat de Florin Vlad, Ofiter Relatii Publice, Directia Marketing si Comunicare:

”Va multumim pentru intrebarea adresata si va informam ca Agentia Borlesti va mai functiona o perioada limitata, incepand din data de 9 ianuarie 2018 si pana la finele lunii februarie 2018. Ulterior, clientii agentiei vor putea efectua operatiuni la oricare dintre cele 31 de unitati CEC Bank din judetul Neamt, cea mai apropiata fiind Agentia Roznov.

Precizam faptul ca  deciziile privind desfiintarea si/sau relocarea unor unitati CEC Bank se iau in baza unor criterii riguroase privind potentialul de piata, perspectivele de dezvoltare si rezultatele economico-financiare ale acestora. In masura in care se vor concretiza noi oportunitati de business pe piata locala, vom lua masurile necesare pentru identificarea celor mai adecvate solutii pentru locuitori si mediul de afaceri local.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. E doar un raspunns oficial in spatele acestor marsavii stau razbunari personale,legate de dreptul ce i se cuvine unui angajat ….si de incompetenta voastra de a da raspuns unei sesizari…IDIOTILOR!!!

LĂSAȚI UN MESAJ