Actualizare 4 august: Vezi AICI cum si unde a fost prins 

Actualizare stire ora 17: Evadatul a fost prins

Loading...

Stirea initiala: Barbatul care a evadat in aceasta dimineata din Penitenciarul Poarta Alba este din comuna Borca, jud. Neamt (contrar primelor informatii care aratau ca este din Piatra Neamt) si in vara anului 2000 a ucis cu sange rece un copil de doar 9 ani, pentru a se razbuna pe mama acestuia. (Vezi AICI stirea initiala!)

Unul dintre politistii care au participat la ancheta de la acea vreme a declarat pentru tvmneamt.ro ca Valentin Perdeicu l-a ucis pe baiat pentru a se razbuna  pe mama acestuia cu care avea o relatie extraconjugala. Aceasta a vrut sa rupa relatia cu Perdeicu, moment in care criminalul a hotarat sa se razbune. L-a pandit pe baiatul femeii care era pe marginea paraului Sabasa din Borca si l-a bagat cu capul in apa, tinandu-l asa pana ce micutul si-a dat sufletul.

Dupa crima a abandonat cadavrul in apa, vrand sa induca in eroare si sa se creada ca a fost un inec. Politistii sositi la fata locului si-au dat seama ca nu este o moarte accidentala si in scurt timp (2 ore) la-u identificat pe Valentin Perdeicu, ca principal suspect. Cand l-au gasit, acesta isi facuse bagajele si se pregatea sa fuga, spune politistul care l-a retinut pe criminal.

Perdeicu executase 17 ani din pedeapsa de 20 si mai avea cateva luni pana sa iasa din penitenciar.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ