Primarul Dragos Chitic are idei traznite. El s-a gandit ca daca Piatra- Neamt tot e oras turistic doar prin pliantele de la targuri de turism, n-ar fi rau sa se faca si un kitsch (termen din limba germană, care denotă stil prost, se folosește în legătură cu obiecte pseudo-artistice de prost gust, față de stiluri cu adevarată valoare artistică și estetica sofisticată) adica sa se scrie Piatra- Neamt pe muntele Pietricica, pe modelul de la Hollywood, cu litere mari sa se vada de departe, ca si cum orasul ar fi vreo oaza de prosperitate cu renume international.

”Intotdeauna m-am simtit mandru ca sunt locuitor al orasului Piatra Neamt, o localitate incarcata de istorie, asezata intr-un cadru natural deosebit, cu oameni minunati si iubitori de frumos. Va propun un proiect care sa ne intareasca mandria de a fi pietreni si care sa contribuie la promovorarea municipiului resedinta de judet de la poalele masivului Pietricica”, anunta Dragos Chitic pe contul sau de facebook.

Loading...

Cam toti pietrenii credem noi ca sunt mandri ca locuiesc in acest oras, dar in mod sigur ar fi si mai mandri daca administratia locala ar face ceva cu strazile pline de gropi, denivelari si guri de canal in care sar rotile masinilor, daca s-ar pune la punct o strategie prin care hotii de buzunare si talharii sa fie anihilati, daca s-ar implica pentru eradicarea cersetoriei. Totodata, pietrenii ar fi foarte mandri daca nu ar mai fi mintiti in campaniile electorale si chiar s-ar face ceva concret pentru redresarea economica a orasului, dar ar fi si mai mandri daca s-ar opri un pic jefuirea banilor publici in Piatra- Neamt. Abia apoi, ar fi extrem de incantati sa accepte si ideile trasnite scrise cu litere de o schioapa deasupra spitalului in care oamenii mor cu zile.

P.S. Pe retelele de socializare deja au inceput glumele pe acest subiect.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Daca poate urca la pas,singur,pe Pietricica ,fara sa fie MANCAT de zecile de caini comunitari care din cand in cand ataca adulti sau copii in zona STARO …atunci poate duce la bun sfarsit ce proiect doreste …dar pina atunci asteptam sa se intimple o tragedie asemanatoare celor prezentate in media ca sa scapam de caini !!!

LĂSAȚI UN MESAJ