Un bărbat în de 49 de ani, din Piatra Neamț este cercetat pentru infracțiunile de amenințare, hărțuire și tâlhărie, fiind încarcerat în arestul I.P.J. Neamț.

La data de 19 mai a.c., polițiștii de la Poliţia municipiului Piatra Neamţ au fost sesizați de o femeie de 47 de ani, din  Piatra Neamt, despre faptul că la aceeaşi dată, fostul soţ i-ar fi sustras un telefon mobil din mână (în valoare de 500 lei), într-o staţie de autobuz din cartierul Văleni.

În urma cercetărilor efectuate şi a examinării medico-legale a părții vătămate, a rezultat că aceasta a fost deposedată de telefonul mobil prin violenţă, respectiv i-a fost smuls din mână, suferind leziuni produse prin zgâriere.

De asemenea, s-a stabilit că în aceeaşi zi, bărbatul în vârstă de 49 de ani, din Piatra Neamț, ar fi urmărit-o pe aceasta pe perioada cât s-a aflat la locul de muncă, unde a aşteptat-o și ar fi ameninţat-o cu moartea.

Bărbatul a fost depistat și reținut de polițiști, care au constatat că acesta deținea în autoturismul personal, mai multe obiecte tăietoare, respectiv cuţit, toporişcă, precum şi un box, un baston telescopic şi un spray iritant lacrimogen, care au fost reținute în vederea continuării cercetărilor.

În urma materialului probator administrat în cauză, s-a dispus extinderea cercetărilor şi cu privire la săvârşirea infracţiunilor de ameninţare şi hărţuire.

Acesta a fost reţinut și încarcerat în arestul I.P.J. Neamț pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 zile.

Ionut CORFU (sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.