Scene de film western astazi in Piatra- Neamt, in centrul orasului. Unui batran din Dobreni i-a fost furata caruta cu tot cu cal, parcata regulamentar la Muzeul de Istorie. Jandarmii au recuperat atelajul si animalul la 15 minute dupa ce au fost sesizati, cowboy-ul fiind un barbat din Valeni.

Comunicat Jandarmeria Neamt:

Loading...

Astăzi, 09.03.2018, in jurul orelor 13.30 jandarmii pietreni au fost sesizați să intervină la o pretinsă fapta de furt săvârșită pe raza municipiului Piatra Neamț. In concret, un bătrân de 78 de ani din Dobreni, după ce a ajuns cu atelajul hipo in zona giratoriului de lângă Muzeul de Istorie a oprit pentru câteva momente că să-și cumpere niste medicamente de la o farmacie, moment în care o persoana in varsta de 39 de ani din Văleni (Piatra Neamt) a plecat cu atelajul hipo printre blocurile din apropiere. La nici 15 minute de când au fost sesizați, jandarmii l-au depistat pe cel și-a însușit fara drept calul și căruța bătrânului, in cauză fiind întocmite și acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Persoana în cauză și actele întocmite au fost predate lucrătorilor din cadrul Poliției Municipiului Piatra Neamț în vederea continuării cercetărilor.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Codul rutier :
    -se interzice circulatia vehicolelo cu tractiune animala pe drumuri nationale, autostrazi, drumuri expres, precum si in orase RESEDINTA DE JUDET .
    Clar ca pentru westernistii nostri Piatra Neamt a incetat de mult sa mai fie o capitala de judet .Cat despre oamenii legii …n-ai cu cine bre , n-ai cu cine .Soric a lasat un mar otravit in urma, deoarece nu reiese din articol ce masuri au luat si cu pilotul atelajului, ci doar cu sutii care l-or furgasit !

  2. Primaria sa amenajeze in centru parcari pentru carute, asa cum sunt si la Piata Centrala.Sa fie pazite de jandarmi, doar asa pot fi prevenite astfel de furturi.

LĂSAȚI UN MESAJ