Fiul primarului din Zanesti a fost trimis in judecata pentru lovire sau alte violente, dupa cum se arata in rechizitoriul care a ajuns si in posesia noastra.

Totul s-a intamplat in urma cu un an si jumatate cand Iulian Filip a calcat in picoare pe un consatean dupa ce impreuna cu tatal sau, primarul Ioan Filip a intrat in curtea omului cu care aveau conflicte legate de o ferma pe care o administrase victima impreuna cu primarul Ioan Filip, fapte pe care noi l-am relatat la vremea respectiva, la sesizarea victimei, Ioan Popa. Vezi detalii si imagini aici: VIDEO- ZANESTI. CALCAT IN PICIOARE DE FIUL PRIMARULUI. BARBATUL PRIMISE MAI MULTE AMENINTARI  si VIDEO- SCANDALUL DE LA ZANESTI. ACUZATII SI LA ADRESA SOTIEI PRIMARULUI FILIP

Interesant este faptul ca victima a juns sa fie si ea cercetata si trimisa in judecata in acelasi dosar, pentru amenintare, iar primarul care potrivit victimei a participat si el la agresiune, nu este pus sub urmarire penala, dupa cum se poate vedea in rechizitoriu. Mai mult, sotia primarului are calitate de persoana vatamata in dosar, pe niste presupuse amenintari primite de la victima, iar agresorul este si el parte vatamata, pentru aceleasi presupuse amenintari verbale.

Cu alte cuvinte, primarul este scos basma curata dupa ce a intrat peste om in curte, in timp ce victima este trimisa in judecata pentru ca ar fi amenintat verbal si pentru ca ”a fost vazut pitit” (asa spune rechizitoriul) in apropierea fermei primarului. Asa ca nu ne-ar mira, ca din toata aceasta poveste, victima sa fie cea care trage toate ponoasele.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ