O femeie a fost prinsa ieri in flagrant, in timp ce primea indemnizatia de handicap a unui barbat pe care il santaja, anunta IPJ Neamt:

”În ziua de 10.04.2017, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției mun. Piatra Neamt au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unor persoane bănuite de comiterea infracțiunii de șantaj.

În acest sens, pe platoul de la Curții Domnești din Piatra Neamt a fost prinsa în flagrant o femei de 43 de ani, din Piatra Neamț, în timp ce primea de la persoana vătămată suma de 1000 lei. În urma cercetărilor desfășurate, s-a stabilit faptul că femeia, în perioada septembrie 2016- aprilie 2017, prin constrângere psihică, l-a determinat pe bărbatul de 30 de ani să-i remită lunar banii, pe care acesta îi primea ca indemnizație pentru persoane cu handicap, fiind creat un prejudiciu total de 8400 lei.

După documentarea activității infracționale, polițiștii au luat măsura reținerii femeii pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentată cu propunere de arestare preventivă Judecătoriei Piatra Neamț.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.