Forte proaspete pentru jandarmii nemteni. 34 de tineri de la Scoala Militara de Subofiteri din Falticeni s-au prezentat ieri la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ. 4 dintre ei sunt absolventi ai scolii si au fost incadrati la Inspectoratul de Jandarmi Neamt, iar 30 sunt in practica la acelasi Inspectorat si vor invata timp de 4 luni alaturi de viitorii lor colegi mai experimentati, se arata intr-un comunicat de presa la IJJ Neamt:

”Luni, 8 ianuarie a.c., 4 subofiţeri jandarmi, absolvenţi ai Şcolii Militare de Subofiţeri „Petru Rareş” Fălticeni şi alţi 30 de elevi de la aceeaşi instituţie militară de învăţământ, s-au prezentat la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ, în aceeaşi uniformă dar cu sarcini şi misiuni diferite.

Loading...

Aşadar, sergent major LIFTAN MIHAELA-COSMINA din Botoşani, sergent major LEONTE NECULAI-FLORIN din Piatra Neamţ, sergent major ABĂGERU CONSTANTIN din Bălţăteşti şi sergent major NEGREA DUMITRU din Suceava au ales să facă parte din colectivul Jandarmeriei Neamţ, devenind astfel cadre ale unităţii noastre.

De asemenea, elevii jandarmi aflaţi în practică, pe parcursul celor 4 luni, vor deprinde tainele muncii de jandarm în cadrul structurilor teritoriale de ordine şi siguranţă publică precum şi la subunităţile de pază şi protecţie instituţională, unde au fost repartizaţi.

Fiecare elev îşi va desfăşura activitatea pe lângă un jandarm cu experienţă, care îi va fi tutore profesional pe toată perioada stagiului de practică, astfel încât, noţiunile teoretice şi deprinderile practice dobândite să fie completate prin confruntarea cu situaţiile concrete întâlnite în teren.

Colectivul Jandarmeriei Neamţ le urează mult succes tuturor.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.