Valentin Ciobanu, directorul de trista amintire al Publiserv (societate aflata in subordinea CL Piatra- Neamt) a pierdut definitiv si irevocabil procesul intentat in anul 2016 lui Janel Iosub si Locativ Serv, societate la care cel din urma era director la acea vreme.

Ciobanu si SC Ava Sting SRL (firma la care Ciobanu este administrator) au actionat in instanta cerand despagubiri de 500.000 de lei pentru prejudicii de imagine aduse de Janel Iosub, dupa ce acesta a dezvaluit ca Valentin Ciobanu (pe atunci consilier local PNL) este in incompatibilitate, pentru ca firma sa a obtinut contracte pe bani publici cu entitati aflate in subordinea Primariei Piatra- Neamt.

Ulterior, chiar ANI a confirmat oficial ca Ciobanu este cercetat pentru incompatibilitate, a pierdut procesul la Judecatoria Piatra Neamt, iar acum, judecatorii Curtii de Apel Bacau au confirmat ca Ciobanu batea campii cand se considera cu imaginea lezata de dezvaluirile lui Janel Iosub, publicate de un site de stiri local.

In decizia instantei de la Curtea de Apel Bacau, din sedinta de pe 13 decembrie 2018, se arata negru pe alb ca Locativ Serv nu avea ce sa caute in acest proces si ca Janel Iosub nu a incalcat legea, iar Ciobanu poate sa-si puna pofta in cui, adica nu va primi 5 miliarde de lei vechi cu titlu de despagubiri. De altfel, fostul director Publiserv nici nu s-a mai prezentat la ultimul termen al procesului, probabil dandu-si si el seama ca nu va avea castig de cauza.

Valentin Ciobanu a fost ales consilier local pe listele PNL in anul 2016. Ulterior a fost numit director la Publiserv, in scurt timp, aducand societatea in pragul falimentului. El si-a dat apoi demisia (mai mult fortat) si din aceasta functie dar si din partid. Din ambele pozitii (consilier local si director) a facut doar gafe si de comunicare si de management, dezvoltand o obsesie pentru presa care îl critica, jignind in mod public anumiti jurnalisti si amenintand permanent ca va actiona in instanta. Judecatorii de la Curtea de Apel Bacau i-au demonstrat cu varf si indesat lui Ciobanu ca nu trebuie sa ai doar ambitie (fie ea chiar chiar si prosteasca) pentru ca sa fii un bun om politic si un manager de succes. Trebuie sa mai ai si alte calitati, mai ales de ordin intelectual.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.