Fostul prefect al judetului Neamt, Vasile Panaite face jocuri pentru copii pe facebook, ca sa inteleaga oamenii mari. El a postat ieri pe contul sau de pe reteaua de socializare rezultatul unui test de tip Quiz, folosit in special de adoloscenti in scop de amuzament, iar la intrebarea ”Ce cariera ti se potriveste?”, rezultatul a fost: ”Cariera de primar”.

Pana sa fie numit prefect, Panaite a fost primarul comunei Dragomiresti, functie la care a renuntat pentru a fi ”reprezentantul guvernului in teritoriu”. In urma cu aproape doua luni cand a fost demis din functia de prefect, Panaite a transmis un mesaj sec: ”Continuam impreuna!”.

Inca de atunci s-au facut diferite speculatii care acum incep sa capete valoare de adevar. Panaite pare sa transmita ca va candida pentru o functie de primar in 2020 si din cate se vede, nu la Dragomiresti ci chiar in muncipiul resedinta de judet. Discutiile pe aceasta tema au inceput inca de anul trecut, insa pe acest subiect vom reveni. Din cate de vede, fostul prefect va pune serioase probleme contracandidatilor pentru ca reactiile oamenilor la postarea cu tâlc, sunt mai mult decat favorabile si deloc putine. (Vezi AICI)

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. mare scula…un nimeni care se crede cineva…Mai baiatule vezi-ti de treaba ta, cauta alte ocupatii mai solicitante intelectual, poate se mai aprind niste beculete, nu din acelea ale lui suculet…Intreb eu, oare de muncit nu te pricepi, numai la ciolan si la pupat dosuri ai abilitati?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.