Actualizare stire- 14 ianuarie: Poliția s-a autosesizat. Ce sancțiuni riscă PSD-iștii care s-au înghesuit 5 la o masă

Stirea initiala: Dupa cum bine se stie, intrega planeta se confrunta cu pandemia de Sars Cov2. Evident ca acelasi lucru se intampla si in judetul Neamt, deci si in Piatra Neamt, unde in ultimele zile, numarul infectarilor a inceput iar sa creasca, ba chiar in municipiul resedinta de judet, ieri, 12 ianuarie 2021, s-a depasit din noul pragul de scenariu rosu, incidenta de raspandire comunitara fiind de peste 3 la mie si ajungand astazi, pana la 3,23 la mie, existand riscul impunerii unor noi restrictii.

Ei bine, tot astazi, PSD Piatra Neamt a sustinut un simulacru de conferinta de presa (a fost invitata doar presa care nu deranjeaza pe social ”DEMOCRATI”, deci tvmneamt.ro nu a participat), care ar putea fi mai degraba o sedinta cu jurnalisti despre care chiar presedinta PSD Piatra Neamt, Florentina Moise, a spus in sedinta de astazi, ca sunt ”colaboratori din presa”. Revenind la contextul pandemiei, in pozele de mai jos se poate vedea cum se respecta masurile de prevenire la PSD Piatra Neamt, unde 3 consilieri locali, presedinta de organizatie si senatorul Cuc (in total 5 oameni) s-au inghesuit umar la umar la o masa de nici 3 metri lungime. Asta, in conditiile in care este obligatorie pastrarea unei distante de cel putin 1,5 metri intre persoanele aflate intr-o incapere sau chiar in aer liber.

In timp ce la PSD Piatra Neamt pare ca pandemia nu exista, zilele trecute, deputata PSD de Neamt, Oana Bulai, vărsa lacrimi pe facebook de mila infectaților cu Sars Cov2, care raman cu sechele după vindecare si nu sunt tratati cum se cuvine de Guvernul PNL. Ramane de vazut daca va avea aceeasi reactie si fata de colegii ei de partid, care ignora prevenirea raspandirii infectarilor cu noul coronavirus.

Ionut CORFU (sursa foto: captura de pe video newsallert.ro)

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.