Un barbat din Piatra- Neamt s-a trezit ca are dosar penal pentru conducere fara permis, desi omul se stia absolut in regula din acest punct de vedere. El a fost oprit in trafic de politistii din Bucuresti care au descoperit ca apare in evidentele lor cu permisul suspendat, deci teoretic, a comis o infractiune. Stiind ca nu a avut niciodata permisul suspendat, barbatul s-a adresat Serviciului Rutier Neamţ, banuind ca la mijloc este ceva necurat.

Astfel, s-a descoperit ca un tanar din Pangarati folosise datele lui personale pentru a se identifica in fata politistilor din Piatra- Neamt, in luna noiembrie 2017, cand fusese gasit beat la volan. Totodata, politistii au constatat ca tanarul din Pangarati nu avusese niciodata permis de conducere.

Loading...

Comunicat, IPJ Neamt:

La data de 11 aprilie a.c., poliţiştii Serviciului Rutier Neamţ au fost sesizaţi de un bărbat de 30 de ani, din Piatra Neamţ, despre faptul că la data de 6 aprilie a.c.  i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având suspendată exercitarea dreptului de a conduce de către lucrătorii de poliţie din Bucureşti, aspect ce nu corespunde realităţii, fiind posibil ca o altă persoană să-i folosească datele personale.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii rutieri au constatat faptul că la data de 29 noiembrie 2017, un tânăr de 26 de ani din Pîngaraţi, a condus o autoutilitara pe o stradă din Piatra Neamţ, având o concentraţie alcoolică de peste limita legală.

Cu ocazia depistării, acesta nu avut asupra sa documentele personale şi a declarat în fals datele de identificare ale bărbatului din Piatra-Neamţ.

Totodată, s-a stabilit faptul că tânărul din Pîngaraţi  nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ