In goana ei nebuna dupa imagine, de parca Prefectura ar fi partid politic, prefecta de Neamt, Daniela Soroceanu comite o noua gafa. Vrand sa se catere pe un subiect de impact, Soroceanu a marit peste noapte numarul locuitorilor din comuna Dobreni.

Comuna Dobreni este prima din judetul Neamt, cadastrata integral printr-un program guvernamental, proprietarii de case si terenuri, primind gratuit extrasele de carte funciara. Sesizand oportunitatea de a mai iesi un pic in fata, Daniela Soroceanu baga si ea capul in poza, numai ca gafează major, ca de obicei, afirmand pe contul ei de facebook ca ”4.550 de proprietari din comuna Dobreni primesc gratuit extrasele de carte funciara pentru contructiile si terenurile aflate in proprietate”.

52859409_1224384384377886_1110574720501153792_n

Ce nu stie Daniela Soroceanu, cea care tine lectii de legislatie si moralitate primarilor asupra carora este asmutita la ordin politic, este ca in comuna Dobreni locuiesc aproximativ 1.850 de oameni. De obicei, intr-o comuna, cam o  treime din populatie are si proprietati, deci proprietari in Dobreni ar fi cam 600-700 de oameni, maximum 800, avand in vedere ca nu este neaparat sa aiba domiciliul in comuna toti cei care detin proprietati. In niciun caz numarul proprietarilor nu poate depasi de 3 ori numarul populatiei, decat daca Dobreni ar fi Monte Carlo. Poate prefecta o fi vrut sa faca referire la numarul proprietatilor din Dobreni (constructii+terenuri), in niciun caz la numarul proprietarilor.

Prin urmare, prin deductie logica, dupa cifrele avanasate de prefecta Soroceanu, comuna Dobreni ar avea peste 12.000 de locuitori, cam de doua ori mai mult decat orașul Bicaz si de vreo 7 ori mai mult decat in realitate. Dar sa nu uitam vorba sloganului penibil lansat de Soroceanu: ”Doar uniti suntem o forta”. Deci sa fie cat mai multi.

Ionut CORFU

daniela-soroceanu

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.