Un incendiu soldat cu pagube materiale serioase, s-a produs ieri la o casa din comuna Brusturi, judetul Neamt, cauza probabila fiind scaparile de gaze de la o butelie defecta, se arata intr-un comunicat ISU Neamt:

”Marți, 28.02.2017, la ora 20.29, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Groși, com. Brusturi. La locul evenimentului s-au deplasat 10 subofițeri cu 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Târgu Neamț. În urma incendiului, au ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 60mp, tâmplăria și bunurile din două încăperi. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de scăpari de gaze combustibile.”

Alte doua incendii au avut loc ieri, unul la Borca si altul la Bicaz:

Marți, 28.02.2017, la ora 07.35, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu la o locuință din satul Poiana Borcii, comuna Borca. La locul evenimentului s-au deplasat 6 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă și 1 ambulanță SMURD tip B2 din cadrul Gărzii de Intervenție Poiana Teiului. În urma incendiului, a ars tabloul electric de siguranțe. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de siguranțe fuzibile defecte.

Marți, 28.02.2017, la ora 14.56, Dispeceratul Integrat ISU-Ambulanță al județului Neamț a fost anunțat prin SNUAU 112 despre producerea unui incendiu de vegetație uscată în orașul Bicaz. La locul evenimentului s-au deplasat 5 subofițeri cu 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț. În urma incendiului, a ars vegetație uscată pe o suprafață de aproximativ 1 ha. Împrejurarea determinantă de producerea acestuia fiind dată de foc deschis în spații deschise.

Ionut CORFU

 

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ