Seful Inspectoratului Scolar Judetean Neamt, Viorel Stan trebuie sa mai aiba ceva rabdare pana se va vedea deputat. El este cel care trebuie sa-i ia locul lui Ioan Munteanu dupa ce acesta si-a dat demisia din Parlamentul Romaniei, numai ca pana sa fie validat de PSD Neamt, trebuie facute niste proceduri la nivelul Camerei Deputatilor care abia a luat act ziele acestea de demisia lui Munteanu. Totul va dura aproximativ 3 saptamani pana ce Viorel Stan va ajunge pe bancile Parlamentului.

Din momentul preluarii mandatului de deputat, Viorel Stan va fi suspendat din functia de inspector scolar general, deci nu va fi demis, el putand sa se intoarca pe post oricand va dori. In locul lui trebuie numit un interimar si din informatiile noastre, batalia se da intre trei femei.

Loading...

Favorita pare a fi Elena Laiu, in prezent inspector scolar adjunct, insa vine tare din urma directoarea de la Liceul Auto, profesoara de chimie Ana Maria Hogea care ar vrea si ea sa fie mai sefa decat este acum, aceasta bazandu-se pe soț (al ei desigur) și relatiile din partid (PSD).

Tot pe baza de relatii in partid, functia ar fi ravnita si de Claudia Moroiu, consilier local (PSD) Piatra- Neamt. Ea incearca sa traga niste sfori, insa are un mare dezvantaj in fata concurentelor, fiind doar invatatoare si surse din PSD spun ca sansele acesteia de ajunge sefa Inspectoratului Scolar sunt minime, indiferent de cate like-uri si share-uri ar da pe facebook la postarile favorabile partidului. (Actualizare: doamna Moroiu ne-a sunat la redactie si ne-a rugat sa precizam ca dumneaei nu este doar o simpla invatatoare, ci este si profesoara de limba engleza. Totodata, a tinut sa precizeze ca da like-uri si share-uri din convingere si dragoste pentru partid, nu din alte motive)

A mai fost vehiculat si numele Florentinei Moise, insa aceasta se pare ca nu este deloc interesata de functie, ea fiind acum directoarea Casei Corpului Didactic.

In orice caz, spun sursele noastre, lupta intre primele doua concurente este destul de stransa si este greu acum de spus cine ar putea prelua functia lui Viorel Stan, nefiind exclus sa apara si surprize, mai ales ca timp pentru lobby este berechet.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.