Doi tineri au fost gasiti cu droguri asupra lor, exact unde se asteptau mai putin, adica intr-un tren, in timp ce mergeau spre Piatra- Neamt, se arata intr-un comunicat IPJ Neamt:

”În ziua de 08.02.2017, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Neamț au surprins, în flagrant, doi tineri de 18 și 19 ani, din Buhuși, în timp ce se aflau într-un tren de călători și aveau asupra lor substanțe susceptibile a fi droguri de risc.

Ieri, în timp ce o patrulă de poliție transporturi își desfășura activitatea de verificarea a trenului de călători R 5481, pe ruta Buhuşi – Piatra Neamt, au identificat și legitimat doi tineri, asupra cărora au fost găsite, în urma controlului corporal, resturi vegetale de culoare verde-olive, învelite într-o folie de aluminiu.

Polițiștii au demarat cercetările pentru deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 4 alin 1 din Legea 143/2000, privind prevenirea si combaterea traficului si consumului ilicit de droguri. Totodată a fost sesizată structura de specialitate pentru a documenta întreaga activitate infracțională a acestora.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.