Daca organizarea de astazi de la intalnirea de la Piatra- Neamt a Guvernelor Romaniei si Republicii Moldova a fost aproape impecabila din multe puncte de vedere, iata ca totusi ceva le-a scapat organizatorilor, insa cel mai grav lucru ni se pare lipsa de vigilenta a SPP-istilor si a celorlalte forte de ordine.

Este vorba despre o cusca pentru caini, uitata intentionat sau nu, sub bradul din mijlocul curtii Consiliului Judetean Neamt.

Loading...

La prima vedere poate parea un fapt lipsit de importanta, insa din punct de vedere al securitatii, a fost o greseala maxima. In cusca respectiva ar fi putut fi orice, inclusiv un dispozitiv exploziv. Asta, in conditiile in care fortele de ordine nu au lasat sa treaca nici macar pietonii pe trotuarele din fata cladirii.

Ei bine, cusca a stat acolo nestingherita, la cativa metri de doi prim-ministri, doua guverne si zeci de SPP-isti, inclusiv doi sefi de dispozitive SPP, politisti si jandarmi.

Ca sa nu mai spunem ca toti cei din afara delegatiilor oficiale, inclusiv jurnalistii, au fost verificati la sange (perchezitii corporale si verificarea aparaturii audio, video si foto)

Nici din punct de vedere estetic nu este de neglijat aceasta scapare, pentru ca in curtea unei institutii de maxima importanta pentru judet (CJ si Prefectura), la intrarea principala, sub un brad, sa fie lasata o cusca pentru caini, cu atat mai mult cu cat astazi, locul a gazduit un eveniment cu importanta deosebita.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

3 COMENTARII

  1. Cine va da voie sa postati stiri din astea? Daca in cusca aia era un spp`ist,pe care voi nu l`ati vazut ca nu era voie sa se treaca pe acolo. 🙂 . Astea`s stiri? De asta sunteti voi mandri? Rusine.

  2. Si care e importanta deosebita a evenimentului? Se intampla ce mai exact? Se apuca de autostrada? Hahahahahhahahahahhahaha. Se apuuuuca, da.

LĂSAȚI UN MESAJ