Imediat dupa sosirea sa la Consiliul Judetean Neamt, premierul Sorin Grindeanu a facut declaratii privind starea celor doi romani, sot si sotie, victime ale atentatului de ieri de la Londra, cand un barbat a intrat cu masina intr-un grup de oameni, pe un pod in apropierea Parlamentului britanic.

Transmit compasiunea mea, a noastra, a Guvernului, pentru familiile victimelor si pentru toti cei care au suferit in urma acestui act. In urma cu cateva minute am vorbit cu ambasadorul nostru la Londra si speram intr-un final fericit si pentru victima aflata in stare grava. Cea de a doua victima este in afara oricarui pericol. Pentru cea in stare in grava, ce a fost mai greu a trecut, dar e inca in stare grava. Vreau sa spun ca sunt foarte multumit de modul in care reprezentantii nostri la Londra au gestionat situatia si raman in legatura permanenta cu ei dar si cu victimele si cu familiile lor”, a declarat Grindeanu

Loading...

Ceo doi romani se aflau la Londra in vacanta si urma ca barbatul sa-si sarbatoreasca astazi ziua de nastere. El a fost ranit usor, insa sotia sa a fost izbita violent de autovehiculul atentatorului, fiind proiectata de pe pod in fluviul Tamisa, apoi recuperata de salvatori in viata, insa cu rani extrem de grave.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ