Florin Hopșa, consilier judetean PNL si șeful RAR Neamt, anunta pe contul lui de facebook ca in urma cu cateva zile (23 martie), in plina criza coronavirus, cand cadrele medicale din spitalul judetean sunt disperate ca nu au echipamente de protectie, Consiliul Judetean Neamt a achizitonat jante, covorase de cauciuc, tavita pentru portbagaj sau accesorii pentru PC-uri, cum ar fi memorie RAM. Valoare achizitiilor se ridica la peste 100.000 de lei, sumele si detaliile fiind publice pe site-ul de achizitii publice SEAP. ”In plină pandemie de Coronavirus, consilierul județean PSD Ionel Arsene cumpără jante de aliaj la 900 lei/buc, anvelope de iarnă, covorașe de cauciuc, tăviță portbagaj, Memorie desktop si SDD de 65.000 lei, sisteme desktop de peste 58.000 lei, etc.

Considerați că acestea sunt “Pregătiri intense pentru tratarea pacienților cu coronavirus” la Spitalul de Urgență Județean subordonat Consiliului Județean Neamț?
Vă spun eu ce este in limbaj popular “ Țara arde și baba se piaptănă” și mai direct LIPSĂ TOTALĂ DE RESPECT și DISPREȚ față de cetățenii județului. In spital toate cadrele medicale se plâng de lipsa echipamentelor de protecție, de dezinfectanți, etc și cei de la CJ Neamț fac ce au facut in ultimi 4 ani POZE, Proiecte pe Hartie și achiziții total nepotrivite cu nevoile cetățenilor !

In acest timp oameni de afaceri, intreprinzători, voluntari, elevi ONG-uri etc fac donații și iși unesc forțele pentru a trece cu bine peste acest moment dificil”, spune Florin Hopșa.

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

  1. Hop si Hopsa proaspat miluit da PNL pa functie la RAR DES dar nu sufla o vorbulita pe fesbuciuc de cele 12 milioane da euroi dati de pnl unor golani cu studii strategice pe la servicii sa cumpere masti cu adaosuri porcesti de 640%. Ma dar nu o sa va ajute Dumnezeu mergeti pe principiul HOTII STRIGA HOTII dar romanii va stiu deja cine si ce sunteti………

  2. Da nu comentați nimic la preț? Faptul ca pe emag o memorie corsair ddr4 e 200 ron de aceeași capacitate, faptul ca un ssd de 240 e pana în 200 ron, nu ne spune nimic asta?
    Anaf, anti frauda, politia! Dormiți? Nu știți unde e maxx Computers? Nu puteți lua pe sus gunoiul de la achiziții? Sau sunteți în cârdășie?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.