Poliţiştii de investigaţii criminale au identificat şi reţinut pentru 24 ore, doi bărbaţi, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt din buzunare.

La data de 16 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut doi bărbaţi de 41 şi 49 de ani, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat. În fapt, la data de 13.12.2018, poliţiştii au fost sesizaţi de către un bărbat de 59 de ani, din Dumbrava Roşie,  despre faptul că în timp ce se afla în Piaţa Centrală din municipiul Piatra Neamţ a fost abordat de doi necunoscuţi care, profitând de neatenţia sa, i-ar fi sustras din buzunar suma de 100 de lei.

La data de 16 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale au reuşit identificarea celor doi bărbaţi bănuiţi de comiterea faptei, faţă de care au dispus reţinerea pentru 24 ore. Aceştia, în vârstă de 41 şi 49 de ani, ambii din Piatra Neamţ, au mai fost condamnaţi anterior pentru comiterea aceluiaşi gen de fapte, respectiv furt din buzunare. De asemenea, poliţiştii au stabilit că la data comiterii faptei, cei doi erau cercetaţi într-un alt dosar penal, sub aspectul comiterii mai multor fapte de furt din buzunare, aflându-se sub control judiciar.

Cei doi au fost introduşi în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi de poliţişti Judecătoriei Piatra Neamţ, cu propunere de arestare preventivă.

(sursa: IPJ Neamt)

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.