Doi barbati si o femeie din Piatra- Neamt au fost retinuti ieri de politisti, dupa ce au fost identificati ca fiind autorii unei talharii comise intr-un autobuz, asupra unei batrane de 73 de ani. Pe parcursul cercetarilor, anchetatorii au stabilit ca cei trei sunt suspecti in comiterea a cel putin alte 5 furturi din buzunare si genti, anunta IPJ Neamt:

”În ziua de 9 ianuarie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale PiatraNeamţ, au identificat persoanele bănuite de săvârșirea infracţiunii de tâlhărie, comisă într-un mijloc de transport în comun, la data de 6 ianuarie a.c., asupra unei femei, în vârstă de 73 ani, din Dumbrava Roşie.

Loading...

Faţă de aceste persoane, doi bărbaţi şi o femeie, cu vârste cuprinse între 37 şi 29 ani, toţi din municipiul Piatra-Neamţ, s-a luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 ore. Polițiștii au extins cercetările față de aceste persoane și au început urmărirea penală în alte 5 cauze de furt din buzunare sau genți, comise în zone aglomerate sau în mijloace de transport public, de pe raza municipiului Piatra Neamț.

Aceştia au fost depuşi în arestul I.P.J. Neamţ, urmând ca în cursul zilei de azi, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ, cu propunerea măsurii arestului preventiv. Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale, a persoanelor în cauză.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ