Un barbat din Alexandru cel Bun, judetul Neamt, a fost gasit pe strada de politisti, avand asupra sa o cositoare si o bicicleta pentru copii, pe care le furase chiar de la un vecin. El nu a apucat sa ajunga prea departe cu bunurile si s-a ales si cu dosar penal, se arata intr-un comunicat al IPJ Neamt:

”În ziua de 21.04.2017, în jurul orei 15.00, în timp ce un echipaj de poliție din cadrul Secției nr.5 de Poliție Rurală patrula pe strada Profesorilor din comuna Alexandru Cel Bun, a sesizat o persoană suspectă, ce a fost oprită pentru legitimare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana, un tânăr de 19 ani, din aceeași comună, care avea asupra sa o cositoare electrică şi o bicicletă de copii. Polițiștii au stabilit faptul că bunurile au fost sustrase dintr-o magazie a unui localnic, vecin cu tânărul depistat.

Partea vătămată a fost identificată, fiindu-i înapoiate bunurile sustrase, recuperate de polițiști. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii activități infracționale a tânărului surprins în flagrant.”

Ionut CORFU

Loading...
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ